måndag 20 oktober 2014

Badrumsdrömmar!

 

Badrummet är ju ett av de viktigaste rummet tycker jag, näst efter köket. När jag kollar på hus så är det just kök och badrum som jag kollar lite extra på. Vi har ju två badrum i huset, ett som är från 1979 och ett det "nya" som redan hunnit bli 18 år. Fniss!! Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Vi vill gärna göra om det äldsta men även fräscha upp lite i det andra också. Som alla vet så är det inte det billigaste projektet. Men drömma och planera kan man ju alltid göra. En bra planering är faktiskt inte så tokigt. Då blir ju badrummet riktigt genomtänkt och funktionellt. Eftersom vi har tvättmaskinen i det ena så får det bli ett kombinerat dusch/tvättstuga med wc.
 
Vägghängd wc stol för att det är så mycket enklare att hålla rent. Hade det på mitt gym, sååå bra.
 


Bra förvaring och marockanskt golv gillar jag, fast man kanske tröttnar. Lantlig stil och rustikt, det är också snyggt.
 
Mycket att tänka på innan man startar ett sånt projekt. Vi har i alla fall startat lite genom att leta inspiration
Det här inlägget är i sponsrat av INR3 kommentarer:

 1. Vi fixade vårt duschrum för bara några år sedan. Nästa på tur är nog lilla gästtoan (garderobsvarianten, typ backa in med byxorna uppknäppta). Men vägghängt ger vi oss inte på i vårt gamla hus.
  Men visst är det härligt att bläddra runt och drömma sig bort ett tag.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Vi håller på just nu att renovera vårt badrum (har en liten toa med WC och handfat som redan är nytt). Har inte sett räkningen än, då de inte är färdiga.. men så farligt dyrt verkar det inte bli. Beror nog på vad för saker man väljer också.. :-)

  SvaraRadera
 3. Verkar som att inlägget innehåller bilder, som jag inte kan se? Och länken till sponsorn fungerar inte för mig...?
  Badrum är ett kostsamt projekt, så visst är det klokt med planering! Finns ju så mycket att välja på! Jag har länge funderat på en fondvägg i marockanskt kakel till stora badrummet (Vi vill inte lägga klinker på golvet på ovanvåningen på träbjälklaget) men vet inte om jag kommer tröttna... ;)
  Kram/maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!