torsdag 25 september 2014

Weekend på tumanand.


Då var det dags, en liten tur neråt sydöstra regionerna av vårt avlånga land. Jag packar ner varma kläder, för frysa vill jag då rakt inte. Utomhus kommer det bli en hel del av. Det vet jag av erfarenhet. Öland nu kommer vi igen. Vi och förmodligen en massa andra människor som valt att vara med om skördefesten som alltid äger rum den sista helgen i september. Vi skulle ju ha bott på vandrarhem var det tänkt, men ändrade oss i sista stund.
 
Nu tar vi vår gamla husvagn och hoppas den håller hela vägen dit och hem. Inga punkteringar eller annat som drar ner humöret. Kanske vi kan fylla den med massor av trevligheter som potatis, pumpor och annat roligt. Självklart ska vi skåda fågel vid södra udden och maken ska jobba lite med bilder till sin nya bok, "spana på fåglar" som kommer ut i April.
 
Själv ska jag njuta av ledigheten, sälarna, konsten och husvagnsmys.
Om jag fick välja så tog vi flyget till Kalmar, hyrde en bil och övernattade på något mysigt pensionat. Så kan man ju göra om man planerat och sparat lite. För att hitta bästa priser på flyg så kollar man enkelt in det här.  Kanske det blir så i vår, tills dess så nöjer jag mig med bil och husvagn.
 Inlägget i samverkan med bokasmart

4 kommentarer:

 1. Önskar er en underbar tur på Öland! Min svärfar bor där så jag har varit på skördefesten! Gjorde riktigt många shoppingfynd till vrakpris då!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Låter som en mysig helg tillsammans. Bara man har varma kläder så...

  Ha det så kul!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Jamen då får vi väl se om vi springer på varandra, vi kommer också att ta oss ner på södra Öland. Våra favoritställen finns ju där och på östra sidan. Fågelkikaren är givetvis med ;-)
  Ha en underbar skördehelg! Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!