måndag 1 september 2014

Våga testa nytt.

Tack snälla för alla "Krya på dig" hälsningar, jag kryade faktiskt på mig jättefort, febern vände och jag mår alldeles underbart idag. Startade dagen med ett spinning pass och avslutade med en kvälls-kurs i barnsång/rytmik. Fast nu till en helt annan sak...
 
Det här med Low carb eller "skippa kolhydrater", som jag kallar det, går ganska så bra faktiskt. Jag mår bra och har gått ner i vikt. Nu är det så att jag råkar älska lasagne, vilket man inte ska äta då helst. 
 
 
Plötsligt så hittade jag ett recept på lasagneplattor som jag bara måste testa.  Gjort av ägg och Philadelphia- ost. Tonåringen undrade vad jag höll på med, men verkade inte alls främmande att testa. Åh vad skönt då kan ju alla äta samma mat. Det underlättar faktiskt.
Man blandar samman ägg, ost och fiberhusk, låter det svälla en stund och....  Äsch, det är bäst att ni läser receptet här.
 
Spännande och se hur det skulle bli. Den färdiga lasagnen smakade supergott. Alla gillade den. Så här dagen efter så var den ännu godare...
 
I bland måste man bara våga testa lite nytt.


2 kommentarer:

 1. Skönt att du kryare på dig så snabbt! Så kul att hitta ett bra recept som passar ens "diet" eller vad man kallar det ? ;) :) Ännu bättre att alla gillar det också!
  Lyx och pengar har egentligen inget med kärlek och att ta hand om varandra tycker jag. Vad man hittar på spelar mindre roll, bara man tar sig tid att vara tillsammans på tu man hand, uppmärksammar varandra genom att lyssna och delge varandra, reflektera, skratta... Det är väl förresten lyx att ha möjligheten att åka till Öland! =) Själv har jag aldrig varit där, tyvärr.
  Kram på dig och ha en fortsatt fin ny vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att du mår bättre! Ja nog tusan skulle man behöva sättas på en diet nu, men jag har svårt med det och rör nog hellre lite mer på mig, men man ska ha tid med det också!
  Ja det är alltid en kamp med det man vill och måste...
  Ha en fin höstvecka, sköt om dig!
  Kram Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!