torsdag 18 september 2014

Sova över- torsdagstema gästrum

 
 
Vårt gästrum som för det mesta gästas av sönerna med respektive är inte alls så stort,  nio-tio kvadrat ungefär. Det ryms en bäddsoffa, en liten hurts, kistan och så stolen. Den sistnämnda för att gästerna ska kunna hänga av sig sina kläder där. 
 
Rummet ligger på norra sidan så det är ett svalt och skönt rum att sova i. Det ligger i den utbyggnad vi gjorde av huset när vi fick tillökning i familjen. Jag saknar en matta på golvet som synes, det känns lite kalt tycker jag. Anledningen är att när man ska dra ut soffan så skrynklar sig mattan eller så får man rulla ihop den.
 
Rummet har en marin touch med inslag av rött just nu. Jag gillar varma färger på hösten, sommartid brukar det gå i blått.
 
 
Kuddmys så klart! Levande blommor och doftljus. Sånt som jag själv uppskatar på hotellrum/gästrum. Sängkläder ryms i garderoberna och i soffan. Grabbarna har faktiskt lite ombyten i garderoben också. Ute i hallen så finns WC & dusch.. praktiskt, nära och bra.
 
Vilken tur att fabriken har teman ibland så man får sig ett ryck. Nu är gästrummet städat, fönsterna putsade och tvätten som brukar hänga där ligger tjusigt ihop vikt på sina platser i skåp och lådor.

3 kommentarer:

 1. Gillar ert gästrum! Ser värdigt välkomnande ut! =)
  Vårt är också litet. Precis så det går att dra ut dagbädden ;) Och mattan... ja den får man alltid rulla ihop, därför har jag valt en ganska liten som ska vara enkel att rulla ihop ;)
  Kram ch trevlig helg min vän!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Ååå vilket mysigt litet rum!
  Fniss...ja visst är det bra ibland att få en spark därbak..;)
  Jag skulle också så gärna vilja ha ett gätrum...men inser ju att då måste ju något av barnen flytta först och det vill jag ju inte..
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt!!! Här håller jag också på med vårt gästrum! :-)

  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!