onsdag 17 september 2014

Melonsmakning och den bittra smaken av ett brott!

Dagen D.. är när man skördar sina meloner och smakar. En härlig känsla kan jag lova för er som inte testat. Särskilt när det varit en liiite knepig dag.
 
Som jag skrev så skulle vi ju till sjukhuset för specialistvård,  jorå det gick sååå bra alltsammans ända tills vi skulle därifrån. Jag hade lite bråttom, kände att jag borde vara hos mina kollegor, skulle bara skjutsa tonåringen till skolan och sen snabbt till jobbet igen  Jag missade att det var 30km/h så.. ja ni fattar. Dryga böter väntade. Om, ja jag säger om... om jag kört bara 1 km/h fortare så hade mitt liv varit i kaos.( i ännu mera kaos) Jag hade förlorat mitt körkort. Nu vet jag, nu förstår jag att jag hade tur.

 Jag vet också att egenodlade meloner är rysligt gott efter en sån upplevelse.. Även om det inte uppväger den bittra smaken av att ha begått ett brott 
 
 
 
 
 

 
 
 

6 kommentarer:

 1. Usch vilka tråkiga böter! Jag backade in i min kollegas bil igår, trots backsensor!!! Inte kul det heller. Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Puh, vilken tur att du inte körde fortare än du gjorde!!! Tänk vad låst du skulle bli utan det där körkortet... hu... Skönt att det "bara" blev böter, även om det säkert svider... Usch, onödiga utgifter :( Stackare! Jaja, du hade tur i alla fall! Och vilka fina meloner du skördat! Har du odlat dem själv alltså!!! IMPONERAD!
  Kramar/Maria

  SvaraRadera
 3. Tänka sig att jag är vän med en grov brottsling, hmmmm... Haha, skämt å sido :) Men du Pia, det är ju sådana här gånger man måste tänka på att det bara är en bot, att ingen fått cancer eller så. Men jag vet ju att jag själv hade blivit fullständigt GALEN över böteslappen, avskyr böter oavsett om det är fortkörning eller parkeringsböter!!!

  Wow vilken skörd!!!!! Lyllos :)

  Taaaaaack snälla för din röst <3 <3 <3

  kramizar aka

  SvaraRadera
 4. Men tjena brottslingen...;o)
  Näää då huu din stackare...inge kul.. jag vet inte vad som är värst...att man kört för fort eller böterna..
  det är ju lite skämsigt då farbror polisen knackar på rutan..
  Jorå...du hör att jag gjort samma sak va? Fast det är som tur är lääänge sen nu.
  men va!! Jag visste inte ens att man kunde odla egna meloner här uppe.. cooooolt...
  kan tänka mig att det smakade ljuvligt!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Oj, en så´n otur!
  Fina meloner - hoppas de smakade gott!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Aj, aj, aj! Då var det gott att äta egna meloner! Vilken lyx! Och så fina dom ser ut!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!