måndag 14 juli 2014

Om att snygga till en 42-åring.


Ni som följer mig vet ju att vi brukar semestra i den gamla husvagnen.
 Den är verkligen gammal men funkar. Jag har tvättat och putsat upp gamla "Bettan" på utsidan. Det växte faktiskt lite mossa här och var. Asså man dör ju av skam. Ok, om vi nu ska fara runt på campingar så måste hon snyggas till lite. Även om hon är lite till åren så ska hon glänsa och göra intryck. Folk ska prata om henne med en gnutta avund i veckor efter vi åkt. Fniss, jag skojar!  
Före!

Efter!
Jag stod på stege med högtrycken och trodde nästan att jag skulle välta ett tag av trycket. Sedan letade jag fram varsin stålborste. Hämtade lite sprayfärg i Pappsens garage. (Han har lite av allt där som tur är)Insidan på dörren hade sett bättre dagar så jag drog över den med lite ädellasyr. Ett sprillans nytt handtag med fungerande lås. Japp jag tycker faktiskt hon är lite snyggare nu.
 
Före!
 
 Efter!
Vi har fixat nya däck efter incidenten förra trippen. (punka i Katrineholm)I morgon ska kylskåpet få ny front. Takluckan ska putsas och allt ska smörjas upp för kommande resa. Bilen ska packas med fiskespön och myggmedel, ska nämligen inom kort styra kosan norrut. Där tänkte jag (förhoppningsvis) dra upp min allra första ädelfisk. Varken fiska eller fjäll är egentligen inte min grej, men vad sjutton man kan väl ändra sig.
P.S. Kolla in trädgårdsbloggen, en liten omröstning där med chans att vinna fina frön.5 kommentarer:

 1. Men hallå! 42 är väl ingen ålder! Jag är ju 43 och folk pratar minsann om mig med en gnutta avund flera veckor efter att jag dragit förbi dem! ;) :) Fniss, skratt och skämt åsido, jag skojar!!!! Men jag skojar inte när jag säger WOW Pia!!!! Vilket jobb du/ni har gjort! Dörren och draget (eller vad heter det?) ser ju som nytt ut efter att ni dragit fram med stålborste och högtryck! Jättefint! Ni kommer få en härlig resa, är jag säker på!
  Kraaaaaam!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Hmmm, ingen kan beskylla mig för att vara campare. Jag har försökt vid upprepade tillfällen, men..... nä det går inte!
  Det ser väldigt mysigt ut och även om jag inte är campare älskar jag fiske :-) Hoppas att ni får en härlig resa med er nyrustade vagn. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Wow vad fint du gjort!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Men jisses vilken skillnad!
  Jag har inte ens tänkt på att man faktiskt kan renovera en husvagn...hmmm..
  kanske skulle passa mig med..;)
  Ha så mysigt nu!
  kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Men oj vad duktig du är på att piffa till gamla saker så att dom skiner!! Jättefin blev hon, och 42 år är väl ingen ålder...;)

  Kram GUnilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!