torsdag 31 juli 2014

Om att inte ge sig..

 
 Båtveckan pågår i Öregrund! Vi for dit.
 
 
Så mycket fint att titta på.
 

Waxholmstrippen blev ju inte så bra som jag önskat, men skam den som ger sig. Nu ska Gräsö bli kanonbra, bestämde jag. Ok vi for iväg med färjan, bilen packad med badkläder och inget annat.
 
 
 Ett lunchstopp i Öregrund med siktet inställt på den bästa av Cesarsallad jag ätit. Gott, men hallå,jag satte den goda salladen i fel strupe. Ja ni fattar ju vilken hostattack det blev. Den satt i kan jag lova. Nåja ingen fara jag njöt ändå av dagen, av båtfesten och solen. Nu skulle vi slinka in på en härlig butik, jag fällde upp solglasögonen och vips.. en fluga rakt i ögat. Helvete vad ont det gjorde och vad det sved...
 
Vårt intåg på loppisen var i det närmaste en katastrof för mig i alla fall. Sen tog vi färjan till Gräsö för att njuta av salta bad i havet.
 
Underbart! Vi latade oss ett bra tag där i kustbandet. Sedan färjan tillbaks till Öregrund för en eftermiddagsfika. Om jag fått bestämma så hade vi checkat in för en romantisk natt för två där.
 
 I bland så tillåter inte kassan det tyvärr! Även om hemresan till vår egen lilla lagun här hemma inte behöver utesluta romantiken alls. Nej då men ibland kan det kännas lite lockande att njuta någon annanstans. Som på ett litet charmigt Pensionat i Roslagen. Suck!!!
 
 
När båtfesten pågår för fullt och när kärleken är på topp. Ja just då..
 
 
 Ja då får man göra det bästa av situationen ändå.

5 kommentarer:

 1. Det verkar som ni hade det rätt mysigt på Gräsö ändå och kärleken har man väl med sig vart man än går, annars kan man ju alltid låtsas att man är nånannastans ; )
  Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst kan man det Anette. Kraaam !

   Radera
 2. Vilka härliga sommarbilder och bruna axlar och solblekt hår, finare kan det inte bli, tror jag!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Vad fint det ser ut! Och ni verkar haft det bra trots hostattacker och insekter i ögat :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Sommar! Öregund! Åh vad jag längtar dit...där var jag förra sommaren med mamma och syster...
  Sommarkram,
  Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!