onsdag 16 juli 2014

Dagarna går med lite av varje..

Det är verkligen skönt att ha semester,  jag vet, knas-dum kommentar. Men jag njuter och älskar varenda minut. Ett tag, precis strax innan det var dags så tänkte jag, Vad ska jag göra i fyra veckor, hur ska jag fylla dagarna med meningsfull sysselsättning? Oj, jag måste haft en släng av virus eller något.

 
Dagarna rullar på i fin och soft mak. Jag hittar alltid på något att göra. Som i dag, hjälper mamma att vitlasera tvättstugan. Furupanelen blir så himla mycket trevligare då tycker jag.
 
Annars så fixar jag ju med husvagnen eller spenderar tid vid poolen. Finlir i huset med sortering och städning går som på räls. Massor av positiv energi flödar. Njuter av mitt liv.
 
Kylskåpet i husvagnen före och efter. Tänk vad lite kontaktpapper kan göra skillnad. Hade velat haft en Paisley mönstrad variant i blått men mamma sa bestämt ifrån. Ja, det är ju faktiskt deras husvagn egentligen. Klok mamma jag har...
 
 Tar tag i saker som hängt i luften, tex. kollat upp vårt TV-utbud. Vad betalar jag för egentligen och kan man minska på kostnaden. Jojo, det kunde man. Sånt känns så himla skönt att hinna med.  Några dagar kvar här hemma sedan drar vi norrut. Nöjd med dagens eskapader.
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Oj vad du fixar och donar. Men bra att få saker gjort när energin flödar.
  Glöm inte att bara vara också.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Hej fina du!
  åå det låter som du har en underbart mysig semester.. å nu längtar jag hem så jag också får göra vad som faller mig in...;)
  Vad fin kylen blev.
  Kram Katarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!