torsdag 12 juni 2014

Svart och vitt i livet. Samma fast olika!

 


Ibland händer det saker som man inte vill ska hända. Så är det ju här i livet. Ibland händer det bra saker också som man absolut måste komma ihåg. Eller som man absolut inte ska glömma, fast det kanske är samma sak,fast  sagt på olika vis. Min vecka har inte varit så rolig i början, faktiskt en riktigt vidrig början och bland det allra värsta jag varit med om. (då har jag ändå varit med om en hel del)  Vill inte gå in närmre på vad som hänt för att skydda familjen, men den här veckan verkar sluta rätt bra trots allt.  
Idag fick jag röda rosor av maken för att jag nog behövde det sa han. Själv slank jag in efter jobbet och shoppade lite, för att jag nog behövde det tänkte jag. En kollega till mig tipsade om rean på jobbortens klädbutik. 
I dag kom tonåringen hem stolt som en tupp efter sitt första år på gymnasiet.
Det behövde han, vara stolt alltså. Om det är något jag vill här i livet så är det att få människor att känna sig stolta, behövda och ovärderliga. Att få se barn som växer upp och som älskar sig själva och är nöjda med sitt liv. Jag önskar så, av hela mitt hjärta att ingen som jag umgås med, älskar eller delar min vardag med känner sig dåliga eller mindre värda, jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag fått någon att känna sig så.  Detta är mitt bidrag till samma fast olika. Vi är ju alla samma sort, människor fast så himla olika ändå. Samma dag fast helt olika för oss alla.

7 kommentarer:

 1. Skönt att det blivit något bättre och vad härligt med maken som vet när blommor behövs! Stor kram till dig!/ Stina

  SvaraRadera
 2. Så vackert och klokt Pia! klurig tolkning du fick till också ;)
  Vad det än är du/ni går igenom så hoppas jag att ni snart kommit igenom det och är stärkta av händelsen på något vis. Jag ler inombords åt makens fina gest, precis så där gör P också när han ser och vet att jag behöver det ;) Det är kärlek, min vän och den ska vi vara rädd om både du och jag!
  Så fina saker du har rea-fyndat på byn :)
  Kram och var rädd om dig!
  Hälsa maken att han gjorde rätt i att köpa blommor!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Du verkar ha valt en make som vet vad som piggar upp.
  Hoppas ni kommer ut ur den här krisen fort och som ännu klokare och mer sammansvetsade.
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
 4. Men det lät verkligen inte kul! Bra att det känns bättre nu och lite REA piggar ofta upp:) Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Men, usch då - tråkigheter vill vi inte ha! Rar gubbe du har som gav dig så fina rosor.
  Nu önskar jag dig en trevlig välbehövlig helg och stor kram från mig!

  SvaraRadera
 6. Haha, jag har haft "värsta taco-partyt" redan ;) Kl 18, med tre av döttrarna ;) :)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 7. Starkt inlägg Pia... Alltid tråkigt när det sker något olyckligt inom familjen. Jag håller tummarna för att allt går åt rätt håll. Livet går upp och ner och ibland är det jobbigt att leva. gäller att härda ut till solen lyser igen. Vilka fina rosor du fått av maken, vad fint av honom att bry sig så! Och så kul att shoppa fint åt sig själv :)

  Många styrkekramar aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!