söndag 22 juni 2014

Söndagsbild!

Midsommaren är över och det är iskallt här hos oss. Jag tror aldrig jag varit med om en sådan kall helg i juni någonsin. Till råga på det så öser regnet ner. Jag pysslar lite inne, det är verkligen välbehövligt. Dammigt, skräpigt och o-ordning råder här. Hittade denna växt på närbutiken, halva priset så eftersom mina inne blommor typ dött så passade jag på. Nu blir det soffläge med filt och en kopp te. Kanske en bok också om jag hittar någon bra. Man måste ju vila lite också.
.5 kommentarer:

 1. Så ni har så dåligt väder...här på ön är det helt ok, soligt men blåsigt! Ja städningen skulle man kanske ta tag i...men det får nog bli en bra bok i hängmattan istället!
  Ha en skön söndag!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Fnissar när jag läser att dina växter typ dött. Det gör mina hela tiden :)
  Hoppas att ni snart får bättre väder.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Usch då, regn och mörker. Men idag gillade jag att behöva tända små lampor här och var till middagen. Och duka inne för första gången på länge. Får man glädja sig åt sånt månne..? Hoppas solen når er snart! Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja, det gäller ju att ta tillvara även på de regniga dagarna. Vila är ju inte det sämsta ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Ja, inomhus är allt försummat, för vi har haft kalasväder hela våren och försommaren och då är det trädgård och odling som gäller. Idag är det däremot kallare och regnruskigt. Tycker faktiskt det är skönt att vila kroppen lite och komma ifatt med kontorssysslorna. En god bok och soffläge låter inte heller så dumt.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!