måndag 23 juni 2014

Regn, punka och nytt bord.


Punka på cykeln vilket kanske inte gör så himla mycket eftersom det regnar hela tiden.  Bäst att ta en sväng till staden och handla lite cykel ventiler. Ska passa på att köpa ett nytt bord till pooldäck också, ett i trä. Så var tankarna i alla fall.
 
Innan vi drog iväg så pyntade ja ytterligare med lite blommor och hade en riktigt mysig fikastund med en vän. Inte alls så tokig början på semestern. Vår tänkta lilla husvagns-road-tripp ställs in tills vidare.
 
Humöret som kanske inte är 100% smile när termometern visar 6 grader, nordan viner och regnet står som spön i backen. Ja, ni fattar, men det liiite dåliga humöret började bli en aningens bättre. Jag smackade i mig en muffins också, tröståt. Mums så gott!
 
ASKHOLMEN Bord IKEA Passar perfekt på din balkong eller i andra små utrymmen eftersom det går att vika ihop och ställa undan.
 Så vi drog iväg ganska så glada ändå. Men så var det slutsålt så klart, tror det var fler som gillade detta prisvärda lilla bord från det blågula varuhuset. Om jag ska gå ut och fixa punkan nu??? Nopp tror inte det, det blir soffan och en stor kopp kaffe + en muffins till.
 
 

3 kommentarer:

  1. Hallå där!
    Nu har jag läst ikapp mig igen..;)
    Huua osis med punka och typiskt är det då sånt man tänkt köpa är slut..fy vad sur man blir..
    Men du jag är såååå impad av att du gått ner 6 kg...Starkt jobbat!! Jag skulle minsann också behöva få bort det o lite till. Ska komma igång med träningen igen nu har jag bestämt. Håller på o bokar resa i sept o det är ju inte helt orimligt att hinna få bort några kilon innan dess. Vilken snygg tunika du hade på midsommar och tur den bara hade hunnit till garaget..;)
    Vilken fin sommarpresent du fick från jobbet...sånt gör en ju extra glad..;)
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Vilken otur med punka, sånt gillas inte !
    Men kaffe och muffins lät inte helt fel.

    Kram Pia

    SvaraRadera
  3. Läst ikapp lite... Grattis till viktnedgången! Skulle också behöva få bort runt 5 kg.... Tur du inte kastade klänningens/tunikan! Den är ju jättefin! Flera fina saker i säcken kanske? ;)
    Så UNDERBARA blommor du har hemma! Vilka fina buketter! Längtar efter att ha lite blommor att plocka in från min trädgård!
    Jag köpte en sån liten fin örtsax härom dagen i rosa :) Kul med present på jobbet :) Så du har semester nu? Jag jobbar denna veckan och sen är jag ledig till 7/8. Åh vad jag längtar! Får se om det blir någon värme den närmsta tiden? Annars får man fixa och pyssla inomhus :) Det behövs här hemma! ;) Vi tar nog en husvagnssväng v 31, om det finns ledigt på campingen.
    Må så gott vännen!
    Kram/Maria

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!