måndag 16 juni 2014

Kvällshäng!


Veckans första dag på jobbet avklarad, en riktigt mysig dag. Att man sedan knappt kom hem på grund av en olycka, var en annan sak. Kvällarna är så sköna och jag älskar att tillbringa dem på uterummet. Sitta och planera semestern och snacka lite om ditten och datten. Som tex. vart vi ska åka i sommar med husvagnen.
 

Om tonåringen kanske vill följa med, eller om han väljer att stanna hemma. Söderut eller norrut? Hav eller fjäll? Ja eller både och kanske.
 
I fall ni undrar om jag hann, jorå... så är stol No: 3 nästan klar, hann faktiskt slipa och måla några gånger i går. Nu ska jag ta ett glas vitt för att fira livet. Jag börjar sent i morgon och känner att sommaren är så himla kort.  
 
 
 
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Hej hej!
  men åå va härligt med en mysig dag på jobbet..;) Jag höll på att somna 3 ggr på mitt jobb i dag.. ja det är sant!! Satt där framför datorn med hakan i handen och tappade huvudet så ögonen for upp i blixtens hastighet. Någon ska nog lägga sig tidigt i dag..;)
  De där stolarna blir verkligen toksnygga! å vad härligt underbart somrigt vardagslyxigt mysigt det lät med ett glas vitt..;)
  Å va kul att planera semester..
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Vi håller också på att planerar vart vi ska åka, men här är det Skåne eller utomlands som gäller, och antingen hotell eller tält.
  Här blev det ett glas rött, eller två menar jag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Så mysigt att sitta och drömma sig bort och planera semester, här blir vi mest hemmakring med dagsutflykter och några hållpunkter.
  Pinnstolarna blir verkligen jätteläckra i svart!
  Livet är för kort för att inte njuta, dt gäller att passa på medan man kan ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Härligt med kvällshäng i uterummet. Här är det svårt att komma till ro på kvällarna. Det planteras, pysslas, grävs, röjs, sen blir det så gott som sängen direkt.
  Ha det fint
  Anette

  SvaraRadera
 5. Bra där! Med ett glas vitt och fira livet!

  Många kramar till dig! //Jenny

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!