tisdag 17 juni 2014

Gröna fingrar.


Min passion för det som växer och gror går inte att ta miste på. Ibland talar man om gröna fingrar, jo jag har förvisso gröna naglar men inte fingrar. Dom ser helt hudfärgade ut tycker jag... Fniss! Ögonen är däremot gröna.

Vad naglarna beträffar så är dom inte alls så väl manikyrerade som det ev.ser ut. Oftast syns de med jord under och ganska så flisiga och fnasiga.
 
Men jag gillar att påta i jorden, plantera och fixa så att det som växer och gror trivs hos mig. Älskar min trädgård, mina perenner och faktiskt också lite av ogräset.(jag gillar att avlägsna det så det blir fint) Jag gillar att ta mig i kragen och fixa naglarna också. Den kvinnliga fåfängan får ett litet mystiskt grepp om mig med ibland.
 
Kolla in den här rosen, från knopp till fullt utslagen. Man ser ju att det är trångt, att alla kronblad egentligen inte alls får plats. Men att helheten är utomordentligt, slående och enastående vackert. Jaaa, jag tycker det i alla fall. Om ni kunde känna doften av den så skulle ni förstå. Förstå att lite jord under naglarna och all höns skit i världen är värd detta fantastiska skådespel.
 
 
 
 
 
 
3 kommentarer:

 1. Vilken vacker ros! Jag känner inte doften, men jag tror jag förstår ändå!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Mmmm den rosen var helt underbart vacker :-) Älskar doftande rosor.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Underbar!
  Jag gillar också kvinnlig fåfänga och jord under naglarna också emellanåt ;)
  Kram/maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!