tisdag 6 maj 2014

God Rabarberpaj.

En väldigt god paj försvann i ett nafs. Hann ju inte ens fota den innan tre sugna muggade in på vårens första rabarberpaj. Eftersom jag snålar på kolhydrater så använde jag mandelmjöl och kokos till smuldegen. Mycket gott!

Här är receptet. Har ni några favoritrecept på rabarberpaj?


8 kommentarer:

  1. Det där verkar ju supersmaskigt! Fiffigt med mandelmjöl, det har jag inte använt tidigare, tack för tipset!

    Önskar dig en finfin dag!

    kraaaaam aka

    SvaraRadera
  2. Snart kan de första rabarberstänglarna skördas här också. Jag kör på ett 5-minutersrecept som bloggen Kallholmen hade för flera år sen med mycket smör, mums! Garanterad succé!!

    Ha det gott!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Mums! Vi har också gjort vår första rabarberpaj, så gott! Kram Marthina

    SvaraRadera
  4. Mums så gott det låter!!


    Kikar in för en vårhälsning ♥
    ~Kram Lollo~

    SvaraRadera
  5. Mums! Ser hur gott ut som helst! Själv försöker jag undvika socker just nu....går väl sådär.

    Men men det är bara tills jag blivit av med det värsta sockerberoendet. Sen kanske jag kan våga titta på ditt recept :-)

    kram Malin

    SvaraRadera
  6. Förstår att det blev snabb åtgång, mm så gott med rabarberpaj

    Ha en fin vecka. // Lissen

    SvaraRadera
  7. Så gott! Var sugen på att göra rabarberpaj igår men det fanns ingen rabarber att köpa i affären.
    Kram Maria
    Ps. Tack för fina kommentaren om Belovedfotona :)

    SvaraRadera
  8. Är också sugen på att göra rabarberpaj, men har inget superrecept, men skulle också behöva tänka lite på kolhydraterna så man kanske skulle prova mandelmjöl, men blir det knäckigt av det?
    Kram Helena

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!