tisdag 22 april 2014

Nytjärat!

 
Ok! Jag bor inte vid havet, jag vet. Kanske jag egentligen inte vill det heller. Blåsten på Ön var inte så himla mysig som sagt. Nu när vi kommer hem så känns det rätt bra att bo i Roslagen så där en 30 minuters resa från Östersjöns skärgård, vindstilla och hemvant. Jag kanske aldrig blir en Ö-bo ändå. 
Jag har visserligen inget hav runt knuten, men en liten sjöbod har jag minsann. I dag har vi startat upp Pool-projekt 2014. D.V.S  Vi har tagit av presseningen, fyller på lite vatten och... Jag tjärar tak och dörrar på sjöboden.(pump-huset
 
Eftersom jag tagit två semesterdagar, vilket jag absolut inte ångrar så grillar vi lite på kvällskvisten. Jag testar hur det ser ut med den svarta stolen på plats där i uterummet. Planerar för morgondagens slipning och målning av nästa stol.
 
 
 Älskar doften från nytjärat. Att resan hem från Ön nästintill blev livsfarlig på grund av punka på husvagnen, ja det har vi nästan glömt nu. Jag har landat mjukt och skapat ett eget litet Ö-land här hemma.
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Vad mysigt ni har det! Roslagen som är så mysigt!
  Jo att bo vid havet innebär en hel del blåst. Jag tycker att det har blåst mer än vanligt på sistone.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jag tycker ditt ö-land verkar alldeles lagom! 30 min till vattnet är ju helt perfekt! Då kan man välja vid vilket väder man vill vara där ;) :)
  Så himla mysigt det ser ut i ert uterum/pool/sjöbod!
  Kram och njut semestern!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Haha du är ju så himla rolig!!
  Vi brukar också skrika läääägenhet ibland....men så inser vi att vi skulle störa oss så på alla grannar och det skulle bli så dyrt att köpa ett helt hyreshus..;)
  Å gulligt att du kallar den sjöbod tycker jag..;) Lite mer exotiskt än pumphus. Vad fint det ser ut...nu vill man ju se meeeer.;)
  Härligt med poolen så nära uterummet. Halva nöjet med pool är ju att bara sitt o glo på vattnet..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Så mysigt det ser ut.
  Jovisst är det blåsigt på Öland, det är lite av "charmen" med vår del av landet. Kalmar, Öland, Karlskrona och Österlen. Det är därför jag måste dit ibland, behöver bli lite blåst ;-)
  Jättesynd att vår tid inte räckte till att besöka er, men jag hoppas verkligen att vi kan planera en träff någonstans. Det vore så kul!
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Ditt eget öland ser jättegulligt ut och är garanterat blåsfritt! Och poolen... ja, vilken lycka att ha ett eget lagomhav att njuta i och av, med nutjärad sjöbod och allting!!

  Kramar från Eva-Mari som tror svarta stolar blir perfekta där!

  SvaraRadera
 6. Låter vådligt med punka, skönt att ni kom hem välbehållna.
  Älskar också tjärdoften. Här är det odlingslådorna och några uthusdörrar som brukar tjäras.

  /Anette

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder! :-)

  Jag älskar ö och vatten. . .

  Kram N

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!