söndag 20 april 2014

Lamm och lite mera blå-vitt!


Jag fortsätter mitt blåvita tema på loppisjakten. Hittar fina saker som jag bara måste ha. Dagarna går i ett behagligt tempo. Jag promenerar och fotar fina hus och saker jag gillar, maken skådar.
 
Sedan blir det Loppisjakt en stund innan solstolen belägras med ett glas vitt, ja eller rosé. Grillen tänds och så smackar vi till med lammkotlett. Tar varsin liten hutt i våra nyloppade snapsglas.
 
 
Känns lite märkligt så där med tanke på att
jag fnissade åt lammen i går som sprang runt och skuttade som galningar i hagen. Öland känns blåsigt, kanske jag måste tänka om eftersom både jag och maken inte alls gillar blåst. Vi blir trötta av blåsten och lite arga. Det är ju inte så man vill avsluta livet. Två sura och trötta pensionärer på en blåsig ö. Men vi njuter ändå av aprilsolen, lugnet och havet. Vi måste inte bestämma oss ännu.
 
 
 
Jag tycker så mycket om husen på bygatorna, dom små innergårdarna och alla fina fönster.
 
 
 
 Ännu en solnedgång sänker sig över alvaret och vi drar oss in i husvagnen för kvällsmys, eftertanke och lite datorpyssel.
 
 
 
 
 
 
 


1 kommentar:

  1. Men har ni planer på att flytta ned på Öland? Ja det är väldigt blåsigt där, jag kan också tycka det är lite jobbigt faktiskt. Har många års erfarenhet av Öland men blåsten har jag aldrig gillat annat än varma högsommardagar. Kram Pernilla

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!