måndag 10 mars 2014

Om grytlappar och nybakat.

Måndagsmiddagen ligger inte på min lott.  Det brukar vanligtvis bli pasta med bacon eftersom det går fort och är enkelt. Gissa om jag blev glatt överraskad idag när det fanns nybakade frallor på köksbänken. Wooow utbrast jag. Sedan kom den där fåniga repliken... Vad duktig du är. Ångrade mig innan jag ens sagt den klart.  Inte är det någon som utbrister att jag är duktig när jag bakar eller så. Duktig var fel ord, men jag var ändå imponerad och tacksam. Fast lite duktig ändå eftersom bakning inte hör till vanligheterna, det var tredje gången.
 
En stor gryta chiliconcarne puttrade på spisen. Gott!
 
Dom nya grytlapparna kom till användning även om det muttrades en del när jag köpte dom. Dom virkade är enklare att greppa med tyckte maken. Dom här matchar nya köket tyckte jag som absolut inte har problem med att greppa.  
 
Det blev i alla fall många frallor så jag vet exakt vad jag ska ha till frukost i morgon bitti. Tack för alla härliga kommentarer jag får, sånt värmer. Värme är alltid så skönt och härligt. 
6 kommentarer:

 1. Mums, trevligt att komma hem till :) kram Diana

  SvaraRadera
 2. mm så underbart att komma hem till ett hem där det luktar nybakat! SKulle aldrig hända här kan jag säga, inte av äkta maken i alla fall...ja, jag tyckte det var duktigt ;) Och handen på hjärtat, skulle du inte bli glad om du fick höra att du var duktig?

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Överraskningar gillar jag!
  Härligt när de går att äta också!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Nu har jag läst ikapp och lett åt ikea besök, "åå:at" åt fina skor med rosor, "Ooo:at" åt sonens fina smidesljusstake och "hejat på" mannens frallabak ;)
  Har inte prioriterat att läsa bloggar på några dagar och då missar man en del. Men som sagt nu har jag läst ikapp här och vad fint det blir i husvagnen, eller "båtvagnen" ;) Marint är aldrig fel! Det gillar jag fast det närmsta vatten jag kommer är spa-badet ;)
  Vilket fint kalel-dekor du hittat! Gillar marrakech! :)
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kramar/Maria

  SvaraRadera
 5. Men åh vilken lyx att både få middag och nybakt bröd!!!

  Ser jättegott ut!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Så mumsigt och trevligt!
  Vårkram till dig vännen
  ~Lollo~

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!