tisdag 18 februari 2014

Rosa skimmer.

Kanske man skulle våga vara lite mer kvinnlig, bli en prinsessa och sluta upp med att känna sig och vara som en groda.
(förlåt till alla gulliga grodor) 
Spetstunika
Jag fastnade faktiskt lite för spetstunikor och hittade denna fina rosa, underbara här. Finns i vitt och grönt också. Fast jag gillar ju rosa jag. Grönt blir ju rätt så grodaktigt ändå... Hmmmm!

 
Spetstunika
Ska fundera lite till... När ska jag ha den då? Har jag blivit påverkad? Duger jag inte som jag är? Vi hade en mycket bra diskussion på jobbet om att vara kvinna i Sverige idag. Inte det allra lättaste faktiskt. Man ska göra karriär, vara mycket hemma med sina barn,(gud nåde dom som inte hämtar i tid, dom som tränar medans barnen får vara på förskolan och spöstraff på dom som inte är tillräckligt moderliga) Vi förväntas också att baka, städa, se chicka och snygga ut vara jämställda, ha det perfekta hemmet,vara smarta, hänga med i debatter, gå på after-work o.s.v. 
Oh my god!!! 
 
Jag anser förövrigt att man får träna medans barnen är på förskolan, man får tom. handla på kvantum i lugn och ro innan man hämtar sina barn, om man vill för mig. Ok, jag tycker också om den här rosa väskan och scarfen, på riktigt      
Väska
Scarf

Väska, scarf

 och gulliga skor från samma ställe.

Det råder ett rosa skimmer kan man säga. Banne mig, jag har nog fått vårkänslor eller är det helt enkelt en protest mot mig själv?
4 kommentarer:

 1. Ha ha vilket fyndigt inlägg. Tycker du om rosa ska du ju ha rosa, eller??? Man har så lätt att tro att alla har det perfekt,man accelererar allas perfekta liv så man tror att alla har snygga kläder, ett framgångsrikt jobb som de hinner träna på och huset städar sig självt och man kan åka utomlands flera ggr om året.Man äter ekologiskt, aldrig makaroner och köttbullar. Alla har båt eller stuga vid havet också. stort socialt umgänge där alla tjänar bra och alla är såååå lyckliga.
  Det är ju inte så det är, men ibland kan man lätt tro det.

  Klart man ska vara sig själv men ibland kan man ju inspireras av andra så man kan förändras lite själv. Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Den rosa tunikan var verkligen jätte fin.

  Visst är det så att man kan tycka att alla andra har allt perfekt och hinner med hur mycket som helst, men så är det ju inte.

  Så klart duger du som du är !

  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Du duger definitivt som det är. Men det är fina saker du visar upp. Kram.

  SvaraRadera
 4. Jättefina tunikor Pia, vårigt fräscht allt du visar. Köp säger jag, men bara om du gillar, det måste kännas ok för att du ska trivas :) Jag har börjat kika på lite vårplagg också och bland annat hittat skor till våren :)

  Oj vilka intressanta och härliga inlägg jag missat nedan, wow vad häftigt att ta in badkaret - vilken kanonidé :) Och vad intressant att få ta del av ditt inlägg från bloggeventet! Och som många svarade dig tänker jag också - det krävs mod att skriva så ärligt!

  Många kramar aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!