onsdag 19 februari 2014

Fyllda bröd... Vardagsmat!

Kyckling i pitabröd blev det till middag i går. Snabbt, enkelt och gott. Det stektes två kycklingar i helgen,( halva priset på hel färsk kyckling) bra att ha lite färdigt i kylen när man jobbar sent i veckan.
 
Kalla såser och fräscha grönsaker passar bra till,  lite ananas bröt av fint till mangoraja såsen..
 
Tuffa servetter från tio-gruppen en gilla-produkt från goodiebagen. Önskar alla en bra onsdag.


5 kommentarer:

  1. Det ser så GOTT ut! Mangoraja har jag nyss lärt mig älska av min bästa kusin som använder den till nästan allt!!

    Ha en fin dag!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Kyckling är gott och det här lät väldigt gott! Agneta kram

    SvaraRadera
  3. Tack för att du försöker muntra upp mig - det hjälpte faktiskt!
    Så go´a matbilder du visar - riktigt mumsigt.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Pitabröd är toppen, man kan stoppa i vad som helst! Såsen har jag aldrig provat, men nu blev jag nyfiken!
    /kram

    SvaraRadera
  5. Här blev det linsgryta idag! Sen middag som vanligt... Måste prova den där såsen!

    Kram Jenny

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!