måndag 17 februari 2014

Om lusten att ta ett varmt bad...

 En frusen och seg bloggerska hade en riktigt dålig dag i går. Visst är det skönt att sjunka ned i ett hett bad då? Särskilt skönt tycker man att det är när man inte har något badkar. Önska kan man ju...
 
 
Som sagt Söndagen var ingen toppendag, jag var trött, lite besviken och hade ont i kroppen. Åhh så mysigt det hade varit med ett varmt bad sa jag till maken... Bär in badkaret då sa han. Vaa? Menar du det gamla ryska zinkbadkaret??
 
 
Jaa, det kan du väl, bara att ställa i badrummet och fylla på. Jag hjälper dig att bära in det. Sagt och gjort, jag är inte den som är den. Nu skulle det badas och jisses vad skönt det var. Jag kände mig som i en gammal cowboyfilm, ni vet när dom badar så där mitt på golvet.
 
 Hemma SPA som heter duga. Doftljuset som jag vann på bloggeventet + hårprodukter från goodiebagen kom väl till pass.
 
 Kanske eventet inte var så tokigt ändå, kanske jag behövde lite tid att smälta allt. Fast bada i det gamla karet, det var helgens höjdpunkt, det kommer jag absolut att göra om, jag lovar!

6 kommentarer:

 1. Men så läckert!
  Ett sånt letar jag efter ;-) faktiskt också för att vi inte har badkar i vårt hus.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att du ändå kunde "rätta till" den lite misslyckade helgen med ett annorlunda bad ;) Mysigt!
  Jag sållar bland intrycken från lördagen och har endast sparat godbitarna, det gjorde jag direkt innan jag klev in genom dörren hemma ;) Inga sämre energier ska med in ;)
  Hoppas du får en fin vecka!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Hej Pia! Tack för i lördags, jag läste ditt inlägg om eventet. Skönt att det känns lite bättre nu när du sållat lite. Mycket intryck...
  Jag är jätteglad att jag fick hänga med dig och Maria för man känner sig lite vilsen när man kommer själv... Vi känner ju inte varandra i verkliga livet! Tack för jättetrevligt middagssällskap!

  Vilket underbart badkar. Här har jag precis proppat i mig precis hela lakritspåsen från goodiebagen vilket kanske var lite ogenomtänkt såhär innan middagen...

  Kramar Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej hej!
  Men tack själv! Jag läste ditt förra inlägg och vad tråkigt att du känner som du gör. Det är ju meningen att en sån helg ska vara inspirerande och energigivande.
  Jag tycker också det är lite läskigt då man inte känner folk och tyvärr är nog vi kvinnor duktiga på att döma varandra efter första intrycket. Jag försöker att aldrig göra det däremot kan man nog tro att jag är självsäker för att jag babblar så mycket men jag står nog gärna kvar i trygghet med någon jag känner. I mitt fall helena..;) Men jag kände nu att jag pratade med sånna jag träffade på förra blogeventet jag var på men inte pratade med då. Sen är ju tyvärr tiden en stor bov i dramat.. Man HINNER ju inte med. Va trist med middagen fast tur att det ändå blev bra..;) Vi om lite sent så det var lixom bara ett bord där det fanns plats.. det är ju ocså lite synd egentligen.. man sätter sig ju med dem man känner.. egentligen kanske man borde göra någon slags bordsplacering så att alla tvingas sitta bredvid någon ny.
  Oj det blev långt det här men jag tycker det är tråkigt att du inte fick en bra upplevelses och som person är jag nog så att jag inte riktigt an låta bli att undra om det är mitt fel...att jag hade kunnat göra något...haha du hör va så knäpp jag är!! Det är ju upp till var och en att se till så att man har kul...;)
  Hoppas i alla fall att du vågar dig på ett nytt försök längre fram..;)
  Härligt badkar du har..där hade jag gärna krupit ner.
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Och vet du vad, jag är precis just uppstigen från ett varmt bad. Vi har badkar och jag tror inte vi skulle kunna vara utan, mannen min badar nästan varje dag och jag när jag är frusen och det var jag idag, trots sol och fint väder! Men ditt badkar ser mysigare ut!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Ja, bada är verkligen en höjdpunkt i vardagen eller söndagen. Tänk ett sådant kar badade jag i hemma hos min mormor när jag var barn. Vi har ett litet badrum med badkar och det är jag verkligen glad för

  Annica

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!