lördag 25 januari 2014

Udda äggkoppar!

Ok jag vet! Det är inte påsk ännu. Men snart bara typ 80 dagar kvar. Fniss!
Udda var ordet, jajamensan för som synes så är det ingen samlad enhetlig skara äggkoppar. Inte samlad på så vis att alla är likadana. Nopp! Inte här. Jag köper på loppis när jag hittar i porslin och om dom tilltalar mig så klart. Just det att dom är i porslin gör att dom lätt går sönder eller blir kantstötta. Då gör det inget eftersom dom bara kostade 2 kr.
 
Dom senaste köpte jag i torsdags stapelbara minsann. Önskar så att jag skulle hitta fler av dom i olika färger. Rosa, röd och blå kanske. Finns säkert att köpa på Lagerhaus eller Åhléns men det är inte samma grej. Vitsen för mig är att återanvända och inte bara köpa nytt.
 
Inga märkvärdiga eller märkeskoppar utan bara för att, fast dom olivgröna kommer från Höganäs. Dom använder vi oftast, inte för att dom kommer från Skåne utan för att jag gillar dom och så står det inte vatten kvar i foten när man diskat dem.
Jag kollade runt lite och då hittade jag dom här roliga. Dom är ju visserligen nya men roliga och om jag hittade sådana på loppis så skulle jag inte tveka en sekund.

Äggkoppar Scooter
Via
 

Har ni några roliga, udda äggkoppar i era skåp?3 kommentarer:

 1. Åh vilka fina färger, de får en att vilja äta ägg :) Vi har faktiskt inte en enda äggkopp, jag gillar dem bäst på mackan :)

  Tack rara Pia! <3 Jennie

  SvaraRadera
 2. Lite udda men inte roliga:) ha en fin lördagskväll! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Här hemma har vi inga roliga äggkoppar alls... men v städade bland udda kaffe/e muggar idag :)
  Fina färger på dina äggkoppar, kram Suss

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!