fredag 24 januari 2014

En liten fredagsdrink!

I bland är det roligt att göra drinkar eller cocktails. Just nu är jag inne i en "prova på lite annorlunda" period. Inte för att Dry Martini är så särskilt annorlunda men här brukar det oftast bli ett glas vitt vin som vi sippar lite på medans maten tillagas på helgerna. 
 
I dag hade jag den äran att gå på systemet så då bestämde jag mig för just Dry Martini som drink före maten i kväll. Den drinken kanske inte passar perfekt idag men so what? Till middag blir det hemmapizza med valfri topping. Var och en får göra sin egen med det som man tycker om. Jag ska ha räkor och champinjoner på min. Tänk så mysigt att det är fredag, bästa dagen. Dessutom lön. Har ni någon favoritdrink före maten?


4 kommentarer:

 1. Njae… ingen favoritdrink kanske, men tar gärna en RC, eller sippar på ett glas vin ;)
  Idag blir det nog i alla fall att göra slut på lite vanlig butiksglögg, spetsad med mörk rom. Sen blir det nog bubbel i badet och till skaldjursmiddagen :)
  Kram och ha en fin helg!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Ahhh, dry martini har alltid varit vår "fredagsdrink" med något smått tilltugg. Ett perfekt sätt att känna in fredagen och ventilera dagen med resten av familjen.
  Därefter brukar vi gå över till matlagningen och smaka av vinet under tiden.
  Ha en underbar fredag och en trevlig helg. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Kul att köra på gamla godingar. Vi gjorde en cosmopolitan förra veckan och det smaka de mycket bra. Har du ändrat din header? Jättefin iallafall...
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Jag brukar ju ta lite cava på fredagen men nu är det kanske slut på det. Funderar på att sluta / minska alkoholintaget till noll, eller nästan noll, iaf.
  Men gott är det, det håller jag med om!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!