söndag 5 januari 2014

Inreda minibostaden.

  Vi börjar längta ut till husvagnen. Ja vi är lite knasiga men just att kunna ha sina saker med sig på resan, ett litet mini hem när man är på semester är toppen tycker jag. Husvagnen är egentligen mina föräldrars men dom använder den inte längre. Jag har planer på att fixa till den lite. Om jag får lov.
Nu läget är typ original, husvagnen är gammal. Luckorna i teak och tapeter i grått. Vi planerar att åka till Öland i vår och skåda lite fågel så det är hög tid att starta upp detta projekt.
Titta så fint man kan göra.
Hittade lite inspiration här.
Och härDSC_5657
Nu ska jag bara bestämma mig för färger och textilier,  men visst är det fint med svart & vitt? Eller varför inte en husvagn i New England stil kanske?
Kuddfodral Saltö - Sand/Vit/Sand Pläd Stars - Blå & VitrandigKuddfodral Grebbestad - Marin/Sand/Vit

 Brunt, beigt, vitt och marinblått ganska så bra faktiskt. Lovar att visa sen när det blir klart.

 


5 kommentarer:

 1. Hade varit spännande att få se mer än bara rubriken ;)
  (gissar att något krånglar just nu? ;)
  Kram fina!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Åh, det var husvagnen så klart! =)
  Mysigt med "egen" husvagn! Hoppas, hoppas du får piffa den, för dina föräldrar! Om du frågar mig så tycker jag absolut att du ska "renovera" den i New Englandstil, så klart! Hoppas vi får se din makeover!
  Kram på dig fina och ha en fin trettondagsafton!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Om jag hade haft husvagn hade den säkert inretts i svart och vitt fast husvagn är inte alls min grej även om jag ibland skulle önska det. Speciellt när man ser så fina husvagnar som de du visar.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Åååååh vad mysigt, och vilket fint täcke! jag har bara bott i husvagn på svärmors tomt men det verkar så attans mysigt att bila runt i Sverige, och att fågelskåda på Öland lät ljuvligt.

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt med er husvagn Pia :) Jag åkte ofta till Piteå havsbad med familjen när jag var liten, och vilket äventyr det var i husvagn :) Jag har såååå många minnen, men faktiskt inget om själva inredningen av husvagnen. Ser fram emot att se din makeover, men jag tycker faktiskt om det personliga jag ser i bilden du visar :) Stämningsfullt, ombonat och med känsla - allt som behövs till den bästa semestern :)

  Många kramar aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!