måndag 6 januari 2014

Gråsvart upplysning!

Då var det slut på ledigeten,  nästan. En dag kvar att hinna det man inte hann eller att inte göra någonting alls. Valfritt! Jag väljer att irra runt och smådamma, flyttar på saker och ängslas lite. Ängslas över hur det ska bli på nya jobbet. Kommer jag att trivas? Har jag valt rätt? Tusen frågor som helt plötsligt bubblar upp. Jag har ingen att fråga, ingen hemma som kan lugna mig.
 
Ute råder gråväder som vanligt, jag är rysligt trött på det nu faktiskt. Man får ha lamporna tända dygnet runt. Jag pillar lite på blommorna, kastar vissna blad och försöker erinra våren. Äsch!! Bäst att tänka positivt och sluta ängslas. Hur? Jo, jag kastar ut julgranen tror jag bestämt. Ut med den och sen en lång promenad, det brukar skingra tankarna. Ska nog handla lite inför kommande vecka och hitta på en god middag. Vad pysslar ni med denna trettondag?6 kommentarer:

 1. men det har jag missat att du ska byta jobb! Grattis och så kul, det är alltid neröst när man byter jobb. Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Det kommer att gå så bra Pia! Det är jag säker på! Men frågan är om du kommer att ha lika ont i skrattmusklerna när du kommer hem, så som du haft med oss? Tveksamt, för knäppare kollegor får man väl leta efter ;-)
  Vi kommer att sakna dig <3

  SvaraRadera
 3. Jag är allt lite nyfiken på ditt nya jobb, du har nämnt det någon gång tidigare att du skulle byta. Det kommer garanterat att gå som smort.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig blogg du har! Jag blir lite nyfiken på vad det är du ska hitta på nu :) Granen åkte ut innan nyår här då den var mer brun än grön då.
  Ha det gott och lycka till med ditt nya jobb!
  //Pia

  SvaraRadera
 5. Ja, det är ju så att man vet vad an har…. Men vågar man inget, så vinner man ju heller inget! :) Jag hoppas att du kommer trivas lika bra som du trivts hos oss!
  Jag rensade i vår walk-in-closte som dessutom än så länge kombineras med förråd igår. Och så plockade jag bort lite vinterpynt. Ikväll ryker nog granen också, om jag orkar efter jobbet ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 6. Vad spännande med nytt jobb! Det blir säkert bra!
  Här är julen helt utrensad, kram Suss

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!