lördag 4 januari 2014

Rensa rören...

Vissa dagar är bökiga, krångliga och bedrövliga. Eller om man ska vara lite positiv, mindre roliga. Som idag tex.  En bra början med god frukost i lugn och ro sen ett 90 minuters träningspass och efter duschen så hände det.
 Jag märkte att det läckte under diskbänken, det började med lite och sen blev det värre. Jag som brukar vara händig och fixa saker och ting började att skruva isär och göra rent, rensa rören med andra ord. Sen kom kruxet.
 
Jag fick inte ihop allt igen, det gick inte att ordna hur jag än betedde mig. Vatten överallt, handukar, skurhink trasor och en väldigt arg och desperat Pia som var nära att ringa rörmokaren. Då kommer maken hem och på nolltid så var allt fixat.
 
Nu har jag smörjt in mina händer och druckit en god glögg. Lugnat ner mig alltså. Det renaste köksavloppet i byn.. det har jag. Nu är det roligt igen.
 
6 kommentarer:

 1. Gud så händig du är! Plocka isär klara väl jag med, men lukten...... kräkmagad är bara förnamnet. (även utan kräksjuka ;o)
  Men så skönt att det blev tätt till slut ändå.
  Senaste gången vi hade stopp i köket - fick vi kalla in expertisen. Tur var det för de bytte hela avloppsröret :o (fin julklapp det)
  Ha de gott och njut av kvällen. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Jag har inget emot att rensa avlopp, men jag ber alltid Pelle om hjälp att ta isär och sätta tillbaka annars blir det som i ditt fall ;)
  Kram och ha en fin kväll Pia!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Kul skrivet Pia, om en egentligen jobbig situation!
  Ha en bra kväll!
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Hahahaha, jag känner paniken ända hit. Men rena rör är balsam för lugnet, i synnerhet som de sitter på plats igen ;)

  Trevlig lördagskväll

  SvaraRadera
 5. Ibland är de rackarns bra att ha våra män! Men du stod för det mest duktiga.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Vilken pärs, tur att mannen kom till undsättning.
  Härligt med rena rör i alla fall.
  Kram
  AC

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!