måndag 20 januari 2014

Hornen i pannan!

Över min döda kropp... att rådjurshornen kommer in i huset igen. Så tänkte jag när jag äntligen fick bort dem från mitt hem. Hmmm! Konstigt! Nu står dom där i alla fall. 
 
 
Lika snopen som hon är jag, hon den mystiska damen med svamphatt och rentofs. Hon som är lite udda och knasig men jag gillar henne. Hon lyser upp liksom. 
 
Är det vilt och vackert eller inte?
 


 
Jag får se hur det blir, kanske hornen får komma upp på en vägg, kanske inte. Jag ska tänka klart!
 

7 kommentarer:

 1. Hornen gillar jag skarpt! Fick ett rådjurshorn(?) när jag var liten. Min farfar var med och jagade. Men tror nog tyvärr det kommit bort någonstans hemma hos mina föräldrar? eller om jag had edet hemma då det brann? Ska undersöka saken, då jag tänkt mycket på det där hornen på sista tiden ;)
  Kombon med damen? Ja, varför inte? Man måste vara lite knasig ibland! Livet blir nog likosm lättare då? ;)
  Hoppas du har en bra dag på nya jobbet idag! =)
  Kraaaaam!
  /Maria
  P.s Jag har inte varit speciellt aktiv i min smycketillverkning på länge (Men börjar bli sugen på att komma igång) , kanske därför som M inte ens tänkte på mig ;) Fast ditt SNÖ är jättevackert!

  SvaraRadera
 2. Tänk vad man ändrar sig med tiden, gillar också horn...nu.
  Ha en trevlig kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Ja jisses vad man kan ändra sig, jag avskydde såna horn förut men nu kan jag t o om tänka mig att ha ett på väggen.....
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 4. Åhh ett "helt" horn, jag har bara lyckats hitta två lösa i skogen. Men de är vackra de med, går väl inte att hänga på väggen men väl lägga på bordet.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Du har ju hittat en jättefin plats att ha det på, jag tycker det är jättefint!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Fiiiiint Pia!!! Snyggt med hornet, jättecharmigt. Passar ju bra där du ställt det också, fint pyntat på hyllan. Ja visst är det konstigt att man ändrar smak från tid till annan, helt plötsligt gör man en helomvändning och gillar sådant man kastat ut tidigare :)

  Många kramar aka

  SvaraRadera
 7. HAHAHAHA!! Du ser, du ser! jag tar åt mig äran lite av att du äntligen föll till föga. Du behövde ju inte ränna på loppis utan bara traska ut i garaget och hämta in, din lyllans.

  Jag tycker det här var jättekul, skrattade högt när jag såg det

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!