måndag 9 september 2013

En fågel till...

Det har landat en fågel på fönsterbrädan i uterummet. En som inte låter, tar mat eller bajar. (Vilken himla tur!) Makens födelsedagspresent. Inte från mig, nej men från en som visste att temat var fågel där ute så klart.
 
Tycker att den passar utmärkt där och titta så fina detaljer det är på foten.
 
Helgen ar varit full av aktiviteter och vädret, ja ni vet kanske själva.. Vädret har ju varit helt makalöst. 30 grader i skuggan OJ! OJ! Kräftskiva och skördefest har stått på min agenda, sol och bad dess i mellan. Nu väntar en ny späckad vecka med inredningsparty, anställningsintervju, kurs och möten. Tjoho... full fart mot helgen alltså.
Ha en skön måndag!


3 kommentarer:

 1. Hade ni 30 grader i skuggan???? Är det sant? Det var väl inte ens så många dagar i juli med så varmt i skuggan? Jag tyckte vi hade varmt här hemma som hade 23!
  Underbart har det varit!!! =)
  Söt pippi på fönsterbrädan :)
  Syns!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Hörde på vädret på Tv igår att det slagits värmerekord för årstiden...kanske var det hos er då!!
  Ljuvligt.

  Fåglar av alla de slag gillar jag...din var jättefin!

  Ha det så gott vännen
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har det i fönstret. Den där vitsvarta stenen gillade jag skarpt, jättevacker! Å så fin helg du verkar ha haft. Spännande med anställningsintervju, stort lycka till!

  Tack! Åh, vilken dröm att bo sådär! Jag vill flytta in i målningen :) Å så kul att du vill vara med och tävla! Har du gillat sidan tidigare kanske? (har inte sett att du gillat den nu iom tävlingen). Så kan det ju också vara :)

  Hoppas att du har en jättefin tisdag <3 Jennie

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!