lördag 13 juli 2013

Ta vara på dagarna...

Att ha en syster är inget man ska ta för givet. Att tillbringa en skön dag tillsammans med henne är bara positivt. Ni som hängt med vet ju kanske att jag förlorade min bror för tre år sedan och då uppskattar man sånt här lite extra mycket. Uppskattar att dela livets guldkorn med dem man älskar mest.
 
 
Vi startade dagen här hemma med att lösa melodikrysset tillsammans.. Jooo, det är kul! Jättetrevligt faktiskt. Sedan började vi vår cykeltur till närliggande by. Vädret var med oss, en strålande vacker sommardag utan vind och med gassande solsken. Första stoppet blev på en golf-restaurang. Vi tog ett glas av det vi gillade mest. Jag tog ett glas bubbel. Lyxigt! 
 
Fortsatte sedan en bit till innan vi stannade igen för en kort vätskekontroll.  
 
Målet var att inta lunchen på grannbyns krog. En smarrig sallad blev det för oss alla fyra.
 
 
 En kort paus och sedan var det tid att ge sig av hemåt igen. Nästa stopp blev vid en sjö. Där åt vi jordgubbar som doppades i kesella vanilj. Smarrigt!
 
Syrran hade tagit med...
 
 Fortsatte sen hem till oss och hade lite pool häng här innan vi cyklade ner till kvällens middag på vår egna by krog. Vi sjanghajade svägerskan också. Avslutade med en liten aperitif med kaffe hos föräldrarna.   Kan man ha det så mycket bättre undrade vi om och om igen. Nej det tror jag inte... Sammanlagt blev det tre mil på cykel, tre krogbesök och ett minne för livet. Ja lite ömma bakar också.. Fnisselefniss. Det var det absolut värt. Ta vara på dagarna kära ni...

2 kommentarer:

  1. En perfekt utflyktsdag verkar det som! Och cyklar man så långt så SKA det kännas i rumpan dagen efter:)

    Kram Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Så härligt, underbart att få umgås med sina nära och kära.
    Ha det fortsatt gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!