lördag 13 juli 2013

En dyr resa och en bra kväll.

 
Vi skjutsade in vår tonåring till tåget igår, tänkte passa på att göra lite små ärenden och inköp på samma gång. En ny duschstång skulle vi ha och ett solskydd till husvagnen.
Duschstången hittade vi på Coop och skyddet på Biltema. Snabba affärer eller?
Nja nu började jag i fel ordning. Först biltema, sen lunch på en sushibar. Maken säger att jag kan gå över parkeringen till Coop så tar han bilen bort vi skulle ses i ingången. Men han dök inte upp. Vad sjutton tog han vägen? Jo, jag fick syn på honom, han stod där på parkeringen tillsammans med två poliser och en polisbil. Hjälp! Vad har hänt?
 
Ja det visade sig att bilen inte var besiktad alltså körförbud. Dyra böter och två snopna nunor. Hur hade vi kunnat missa att besiktiga bilen? Det komiska är att när vi satt och åt så säger maken, titta där sitter det poliser och inte gör någon nytta alls... Pyttsan! Där  hade han minsann fel.
 
 
 
Inte nog med det, när vi väl var hemma igen så visade det sig att det var hål i solskyddet.
 
 
En bra kväll blev det ändå. Vi cyklade ner till min kära syster och tillbringade kvällen där. Jag fick en söt liten tavla från Gotland. Söta pelargoner i akvarell. Vi skrattade gott och konstaterade att det var bra egentligen för vem vet hur länge vi skulle kört runt med en olaglig bil annars. Nu är det tid bokad och allt är frid och fröjd, eller? Duschstången har vi i och för sig inte satt upp ännu. Fniss! 
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Det blir inte alltid som man tror - tur är väl det. Tur att det inte var något värre!
  Ha de gott i sommarvärmen. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. ja du, Pia... det är väl det där som är det typiska i livet? Eller... ;)
  Kram och ha det gott, trots allt ;)
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Och här sitter jag och småskrattar, det var en dråplig dag. Jag kan trösta med att vi missade släpet den här gången och när vi väl kom iväg gick det inte bra alls. Det vill sig inte. Jobbigt när det är så att man måste reklamera!
  Skönt att ni fick en fin afton i alla fall, men jag skrattar fortfarande lite....
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!