fredag 12 juli 2013

Altanen på G.

Äntligen har vi bestämt oss. Nu ska det bli nytt tak, skjutdörrar och andra bullar på vår altan eller i uterummet. Svårt att bestämma sig och ta beslutet. Så här ser det ut nu. Inte alls så som jag vill att det ska se ut. Den gula baljan i fönstret samlar upp regnvattenet som regnar in. Taket är totalt slut. Jag har totalt tappat lusten att göra något alls där ute nu. Usch!
Det röda ska bli vitt. I hörnet där dörren är nu blir det en liten bit vägg mitt blomhörn. Sedan skjutdörrar ut till pooldäck. Det finns mysiga platser därute som ska få vara kvar. Sittbänkarna med förvaring i pärlspont och alla kuddar. Dom ska få nya överdrag sen.
 
Synd bara att leveranstiden var så lång. Hoppas bara vi blir klara innan höstrusket börjar. Lite inspirationsbilder kommer det nu.
Exakt ett sånt bord har jag haft en gång i tiden. Varför kastade jag det?
Detta gillas mycket av mig.
 
Orientaliskt!
Svart&vitt!
Fina milda färger men jag vill inte ha fuskrotting även om det är både snyggt och praktiskt. Nu är det bara massor av jobb kvar innan själva piffet. Den som väntar på något gott....5 kommentarer:

 1. Åh så kul att planera! Du kommer säkert att få det så mysigt när ni gjort grovjobbet! När ni väl börjat så går det som en dans:)

  Lycka till!
  Solkram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Så kul att få göra om, och få det mer som man vill ha det. Det kommer säkert bli kanon!

  Jag gillar egentligen inte heller plastrottingen, men det är väldigt praktiskt att ha det när man inte har tak. Sen gillar jag att det är loge-känsla ute vid bubbel-baljan, och då vart det plastrotting.

  Bild nr 1 och 2 gillar jag nog bäst. Kombinera dem med varandra, för jag är inte så förtjust i vita korgmöbler...
  Ja, Pia, varför kastade du det fina bordet? Det är säkert ett bord att köpa för dem med mycket pengar! ;) :) Jättevackert!!!!

  Kram fina och tack för fin hälsning hos mig! Jag gillar att kunna göra ett trevligt hem med budgetvariant. Hos mig finns inga dyra designmöbler ;)

  /Maria

  SvaraRadera
 3. Det kommer att bli superfint! Kul att få inreda lite nytt. Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Det kommer säkert att bli toppenfint! Är det en pool som skymtar där ute? Kram, Marthina

  SvaraRadera
 5. Ja man undrar ibland varför man slänger grejeor men man kan ju inte behålla allt heller! När far och mor dog slängde jag massor som jag nu velat ha kvar....

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!