måndag 29 juli 2013

Lite vardag också...

Nu är ju livet inte bara ett rosa skimmer fyllt av fest, glitter och glamour. Det finns en annan sida också, verkligheten som jag kallar den. Bara att dra isär gardinerna och kliva upp.
 
Lite strykning väntar och ovikt tvätt som ska på plats i garderober och byrålådor. Inte alls kul tycker jag men nödvändigt. Gårdagen som startade med grått och mulet väder blev till ännu en riktigt solig dag så inne jobbet finns kvar minsann. Läs..(jag satt ute vid poolen och latade mig typ hela dagen, förutom när jag satt på krogen och åt en god sallad.)
 
Blommorna varar inte för evigt, dom vissnar och behöver bytas ut mot nya fräscha. Inga problem med det alls.
 
En tripp till återvinningsstationen är på sin plats. Det blir fullt fort både här och där. Fast då blev det värre, jag har ingen bil. Cykla tre mil gör jag inte, absolut inte för att återvinna lite sopor .
 
 Nu ska jag bara ta ett djupt andetag och sen så.. sen sätter jag fart. Bara fyra dagar kvar tills det ska bli festligheter igen. Dags för poolparty här hemma med brudarna.  Klart att man vill ha det lite fint då. Hoppas bara att det går något smidigare än det gjorde förra året.




3 kommentarer:

 1. Återvinningen kan vänta Pia! Vi njuter medan vi kan:) Vila dig nu så du orkar med brudarna!!

  Solkram från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Återvinning kördes det till i helgen här hemma och så skönt det är när det är gjort! Tvätten väntar i ett stort berg på mig i dag( suck!) men jag försöker liva upp det med att lyssna på lite musik eller sommarpratare till😊poolparty lät superkul! Kramis Nilla

  SvaraRadera
 3. Ja tidningar går att göra se av med men har svårt för allt annat...samtidigt kan man inte spara på allt....

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!