söndag 28 juli 2013

I ett hörn.

 
 
Idag är det faktiskt lite mörkt och mulet, solen lyser med sin frånvaro om man säger så. Ska vara inne och pyssla lite, ta hand om ett och annat.
 Det har varit en intensiv tid här med party och fester i dagarna tre. Äldsta sonens 30-årsfest plus en kräftskiva och igår var det den stora Bydagen. Då är det dans i folkets park och folk återvänder till sin hembygd för att träffa gamla kompisar. Vi var med på förfesten, skratt och flams med släkt och goda vänner men valde att inte följa med och dansa i år. Lite sliten känner jag mig allt, man är ju inte 20 längre. Fniss!
 Fast nu skulle det ju handla om hörnor...
 Hörnor brukar ofta uppfattas som mörka och behöver alltså ljusas upp lite. Rummet känns lite större då faktiskt. Vi som bor i en ombyggd sommarstuga vill gärna att rummen ska kännas större och luftigare. Då far man ta till lite enkla knep.
 
Jag har ställt en vit orkidé och en liten bukett med brudslöja i vårt mörka hörn. Satt upp små ljuslampetter på väggen och en bra läslampa som går att rikta i flera lägen.
 
Vita blommor som lättar upp finns ju många sorter att välja mellan.
 
Mycket prisvärd läslampa från IKEA
 
Skulle kunna tänka mig en stund i soffhörnet med en bra film eller något trevligt att läsa. Tända några ljus och bara vara... Japp, så får det bli i kväll.
 


11 kommentarer:

 1. Jag älskar vita blommor. Så fint det blev i hörnan. Kram.

  SvaraRadera
 2. Ljust och fint med vita blommor. Får nog snart skaffa lite nytt hit också.
  Vi kan fortfarande njuta av sol och värme, har ännu inte sett till något regn, så jag fortsätter utomhus ett tag till.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Orkidéer var aldrig mina favoriter förr men nu har jag lärt mej uppskatta dem.

  SvaraRadera
 4. Det är ofta det enkla som blir det som blir det bästa. Det blev fint i ditt hörn. Festa i tre dagar skulle jag inte klara, klarar knappt en.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Väldigt snyggt knep!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Fin hörna du har! Hoppas att du fick en trevlig kväll i soffan! Men har du redan hunnit på kräftskiva? Gott!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Fin hörna du gjort! Läslampan var riktigt snygg. Här har vi haft en mulen dag oxå men en hel del lev gjort inne nu, kram Suss

  SvaraRadera
 8. Så fint du har det! och visst är ljuspunkter en viktig inredningsdetalj! Ditt inlägg får mig att bestämma mig för att ta itu med de mörka hörnen här i vårt lilla torp!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Så fint du har det i din hörna och så mysigt det låter med innepyssel. Det är nog det enda jag saknat den här sommaren ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Här finns nog något hörn som skulle behövas lysas upp, men här har vi haft för bra väder för att inomhus
  pysslet ska få någon plats! Det är uteliv och utesysslor som står på programmet och igår kväll var det korgstolen i min "Medelhavshörna" som valet föll på när det var dags för mörkrets intåg.
  Hoppas solen kommer tillbaka till dig!
  M.E

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!