lördag 6 april 2013

Köksplanering!

Det här är inte mitt kök men min stil. Jag är lite sugen på att måla om mina luckor. Jag ska i sådana fall lämna in dem. Inte D.I.Y denna gång. Först så var det vitt som jag tänkte på, men nu lutar det åt grått. Det här är Dalby Rökgrå. Från Kvänum.
Här är mina nuvarande, olivgröna och väldigt slitna. Jag har varit jättenöjd med det valet i alla år, faktiskt i hela 18 långa år.

Kanske mer öppen planlösning med en annan fläkt och hyllor på väggen ovanför hörnan.
 
 
Källa:
Kaklet och bänkskivor måste ju så klart bytas ut, men ska det vara mörkt eller ljust? Ja det är frågan det. Sen hade jag ju lovat att aldrig mer kakla i hela mitt liv... Fast jag ångrar det, för det kan jag göra rätt så bra.
En annan fråga är Hur mycket får det kosta? Och vem ska betala?
Fniss! Drömma och fantisera får man och kanske skatteåterbäringen räcker en bra bit. Vi får se hur det blir. Först gör vi klart uterummet/verandan säger maken.
Fattar jag väl! 
 

 
4 kommentarer:

 1. Kul att få planera kök! Jag målade mitt själv en gång i tiden, då blev det någon gulaktig ton! För tio år sedan satte vi in ett ek kök! Och nu då?? Klart jag vill ha ett nytt kök igen!! Ska man aldrig bli nöjd?
  Grått tror jag är snyggt!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att planera kök! Tycker absolut att du ska välja grått istället för vitt (jag är inte mycket för vita kök). Kakel är ju också kul att kika på, jag gillar sånt där marockanskt kakel med färg och mönster men det kanske inte passar in som du har tänkt dig?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så roligt att få planera kök. Det är så himla kul, men det finns så många val att göra. Man blir nästan lite knäpp på vägen :) :)

  SvaraRadera
 4. Funderar också på att lämna in mina köksluckor. Ska bara komma till skott.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!