onsdag 3 april 2013

Budgetlyx!

Att unna sig själv lite lyx behöver inte kosta skjortan. Det gäller bara att hitta guldkornen. I morse gick jag upp tidigt åkte iväg till simhallen och simmade en stund,  jag var nästan ensam. Ur högtalarna strömmade soft klassisk musik och solen stod lågt utanför de stora fönstren. Sedan satt jag en liten stund i den heta bastun. Ensam där också, med tid att samla sig innan arbetsdagen. Det kostade bara 40:-  Onsdagar betyder också sluta tidigt på jobbet, så en skön eftermiddag i solen med en ask jordgubbar blev det sen. Jaa, de var rea på dom också 10:-. Så Summa summarum 50:- för en liten men välbehövlig vardagslyx.
 Har ni några bra budget-vardagslyxtips?
5 kommentarer:

 1. Härlig lyx för en femtilapp, Pia!
  Jag gillar att "picknicka" ute någonstans, tillsammans med nära och kära. Billig vardagslyx!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Den lyxen unnar jag mig ofta men jag har badkortet betalt av jobbet dessutom (friskvårdsbidrag) :) Kommer från simhallen nu faktiskt och bastade gör jag med. Visst är det skönt med den enkla lyxen. kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Härlig lyx, simma är så skönt.
  Picknick tycker jag är trevlig, och med hembakat i korgen blir det trevlig vardagslyx.
  Ha de gott. Kram, Cat

  SvaraRadera
 4. Helt rätt! Jag har tänkt i de banorna länge, att ta mig till simhallen någon gång i veckan bara... Jag tycker att det är urskönt att simma och det är ju fin-fin träning både för kropp och själ :)

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Jag kan ibland bara gå till baduset och basta och slappa en stund. Har också friskvårdskort från kommunen. Sedan har vi både skog och hav runt Uddevalla. Innebär att man kan promenaera allt från standpromenad till skog. Lite kaffe och en kaka så får man den där välbehövliga lyxen.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!