tisdag 26 mars 2013

Öppna din dörr...

Hall - Norra Lagnö
Källa
Snart kan man öppna dörren ut och låta den stå öppen hela dagen. Känna hur friska vårvindar sveper in och  fladdrar i gardinen. Hoppas verkligen att vi ska kunna sitta ute på verandan (som tyvärr inte har så här fina dörrar) och äta vår påsk lunch.
Bilder, Balkong/uteplats, Randigt, Balkongmöbler - Hemnet Inspiration
Källa
Nu vill jag fylla verandan med gula vårblommor, minipenséer och mysiga kuddar.
Har ni börjat fixa till det lite på era uteplatser/verandor?

8 kommentarer:

 1. Nja... ingen inspiration till det, eller jo inspiration finns, men det är ju för kallt.... satte några blommor i korg igår, men får ju bära ut och in med dem, antar jag. Annars fryser de väl? penséer , påskliljor och pärlhyacinter? HUr många minus tål dem?
  Så snygga dörrar!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Tänk att ivriga jag fyllde min stora järnkittel och en liten väggampel, vid vår entré under ett större tak i söderläge, med massor av tetatete (vet inte om jag stavade rätt där...hihi..) alldeles för tidigt....nu har det blivit nån hängvariant av alltihop.......
  Men snart så ska jag på't igen....skam den som ger sig!! ;)
  Kram Lollo.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det ser ut! I helgen tänkte jag börja fixa på uteplatsen. Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Näää, inget fix ännu! Känner ingen större lust eftersom det är så kallt fortfarande. Men, bara det kommer lite värme, så vet jag av erfarenhet att det blir en väldig fart på mig för jag vill så gärna göra lite fint nu. Alla utedekorationer börjar se lite tråkiga ut nu, så de är inte precis humörhöjande.
  En fortsatt skön tisdag önskar jag dig!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Nix, inget utefix alls. I fjor tog jag fram alla utemöbler den 1 april. Det blir nog inte så i år. Men snart kan vi nog öppna dörrarna :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Ååååh de där pardörrarna vill jag ha!!!!! ÄÄäälskart!!! Suktar efter precis sådana - de finns i mina drömmar och jag hoppas trilla över dem busbilligt på Blocket - dream on, haha :)))

  Nej inget direkt fix på mina uteplatser heller, det är för kallt, brrr...

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 7. Kikar in igen för att säga:
  Hoppas du får en riktigt skön och avkopplande helg:)
  Glad Påsk min vän
  Påskkramar från Lollo♥

  SvaraRadera
 8. Tänkte faktiskt fixa lite imorgon. Inte för att det går att sitta där än, men för att traktens befolkning kommer att ströva förbi om ett par dagar när den stora tipspromenaden går av stapeln. Måste ju se lite respektabelt ut då :)

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!