måndag 18 februari 2013

Om att hitta saker...På alla hjärtans dag så tappade jag bort min Mobil. Jag var på ett möte och satte den på ljudlöst, ja sen så var den bara borta. Jag letade på jobbet, i bilen under sätena, i fickorna, i skåpet på jobbet överallt, i fickorna igen och i andra fickor med för säkerhets skull. Jag hällde ut hela väskans innehåll på köksgolvet. 
 Jag ringde till möteslokalen för att kolla så ingen lämnat in den. Jag spärrade den till slut och insåg att den var borta för evigt. Nu idag på måndagen så blev jag fruktansvärt sugen på Sushi... så jag svängde ner på city för att köpa med mig lite hem. Väl i bilen så kände jag åter igen med handen lite under sätet, kanske, kanske den skakat fram? Jag kände igen i fickan på jackan och kom på att just på den här jackan finns en extra liten ficka lite högre upp.
 Handen for upp och kände efter...Ja men där låg den ju. Oj vad glad jag blev.

Maken som lagat middag när jag kom hem fick allt packa ner den i matlådor. Här firar vi med Sushi och ett glas vitt sa jag. 
6 kommentarer:

 1. Vilken tur att den kom fram! Sådär kan saker för mig också försvinna! En jättefin regnkappa jag hade var plötsligt borta, några månader senare hittade jag den under madrassen, långt in! Hur i .... hade den hamnat där? Ingen aning! Ibland gömmer sig saker på konstiga ställen!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vilken lycka! Hopplöst när man inte vet om man förlagt, tappat eller blivit bestulen.
  Ha de gott. Kram, Cat

  SvaraRadera
 3. ja, sånt ska firas! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Åååååh vad bra att du hittade telefonen!!! Och vilket mysigt firande:))

  Kraaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Ps. glömde din fråga, det blev korv och grönsaker i lådan, fniss.

  /kram aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!