söndag 17 februari 2013

Om jag vågade...


Ja, då skulle jag klä mig super kvinnligt och alltid ha högklackat, jag skulle unna mig dyra handväskor och göra naglar på salong. Jag skulle sminka mig läckert och göra vissa skönhetsoperationer. Jag skulle inte vara mig själv alls men det skulle vara roligt. Kanske  skulle det säkert inte alls kännas bra men ändå... Drömma lite får man väl. Jag skulle vilja vara just hon. Ni vet, Lady in red.....Snyggaste donnan på alla fester och den smalaste. Kanske få spela Bondbrud? Hmmmm,  suck!
Källa
Ni fattar va? 
Så är det ju inte, jag är bara jättevanlig och går i vardagskläder, gärna bekväma så att man kan röra sig fritt. Naglarna är korta och oftast lite naggande i kanten. För det mesta fulla av färg,(inte nagellack) jord eller annat spännande. Skorna är platta och fotriktiga. Handväskan är loppad eller köpt på extrapris eller på mellandags rean. Kan vara en ica påse med... Skönhetsoperationer är töntigt och ytligt! Snyggast på festen? No way...inte smalast heller, herre gud, jag är ju inte ens där. Jag är ju hemma eller i växthuset, kanske i köket eller i full färd med att måla om vardagsrummet. Snälla, säg att jag inte är ensam om dessa fåniga och konstiga tankar. Visst längtar man bort lite ibland?

5 kommentarer:

 1. absolut! Men det skulle vara för jobbigt att vara helt medveten hela tiden och det är ganska skönt att vara jordnära och vanlig. Gillar dock att göra mig fin till fest. Högklackat blir det dock mindre av nuförtiden:) tyvärr.
  Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Jag känner så väl igen mig. Kanske för en dag, men snyggast på festen, det är liksom inte jag. Kram

  SvaraRadera
 3. Klok du är, visst känner man så ibland men nog skulle det bli jobbigt att balansera omkring på höga klackar när man ger sig ut på hundpromenad, tror jag är ganska nöjd med att vara jag , kram

  SvaraRadera
 4. Verkligen! Jag drömmer så starkt ibland, att jag tror jag är i mina drömmar redan!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 5. Haha. Ibland kan jag inbilla mej att när jag tänker på mej själv är jag både snyggare, smalare och mer liksom "kändis" sedan råkar man gå förbi en spegel och inser att nja så smal och snygg var jag inte och inte så känd heller. ...Men va fan....mår ju ganska bra ändå...i alla fall vissa dagar...ha ha

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!