tisdag 5 februari 2013

Lite tacksamhet..


Jag vill verkligen tacka för alla fina kommentarer om min is bild och om badrummet så klart. Alltid trevligt med feedback. Det gör mig sååååå glad.I helgen så tog vi en härlig skidtur. Ett skönt nöje i februarisolen.


Bloggerskan njuter i solen... 
Jag är tacksam för att kunna göra sådana här små utflykter på min lediga tidMina pjäxor som sjunger på sista versen. Tack och lov för dem....
5 kommentarer:

 1. åh det där såg härligt ut! Vilken fin måndagsinspiration du bjöd på också och isbilden-wow! läser ikapp lite hos dig:)
  Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. åh det där såg härligt ut! Vilken fin måndagsinspiration du bjöd på också och isbilden-wow! läser ikapp lite hos dig:)
  Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Helt ljuvlig utflykt! Och jag gillar dina pjäxor! :)
  Kram kram!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Det såg härligt ut det där! Nu när jag tittar ut genom fönstret så har vi snöstorm ute. Så lite avis blir jag på er sol och nästan bara backe! Men det kommer väl hit om några månader... =)
  Ha en underbar tisdag!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 5. Så härligt det ser ut! Och jag skulle just säga, vilka fina pjäxor du har, var rädd om dom! Det är riktiga pjäxor det! Jag hade vita och dom slängde jag tyvärr när vi flyttade från storstan och hit. Det var grejer det!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!