tisdag 13 november 2012

Trendspan design !

 För några veckor sedan så rensade vi lite i ett utrymme under huset. Där brukar vi förvara barnens pulkor, snöplogar, snowracer, kälkar m.m. Nu är ju våra barn stora och dessa föremål har inte sett dagens ljus på väldigt länge. Vissa saker slängde vi, vissa gav vi bort men jag sparade en barnspark och så denna fina träkälke.
Ja den ska bli fin....
I senaste nummret av Allt i hemmet så läser jag detta. "Susa med stil, Blir det snålt med snö blir den minst lika fin som ett stilleben på farstutrappan." Ibland har man tur.
 
Nu funderar jag över hur jag ska göra med ryggstödet. Ska jag ta bort det eller byta tyg till något mer naturligt. Kanske något med renar eller liknande i grått vitt och lite rött. Kanske skinn? 
Vad tycker ni?


5 kommentarer:

 1. Hej Din lyckans ost!!
  Hitta en sån fin kälke bara så där liksom!!!
  Jag tycker det skulle vara fint med ett linnetyg, eller du vet sån där juteväv, lite rustikt och fint.
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så fin och jag tycker att du ska behålla originaltyget!!! Inte behöver den chabby chicas, den är ju så härlig som den är. Du kan ju lägga på ett gammalt fårskinn och dölja lite av färgglädjen om du tycker det?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fin! Jag tycker den är fulländad som den är! Och så fina färger, jag blir glad.

  Vet du, när jag skulle byta lampslöja idag, då sprack kupan, en glasbit lossade, så nu ligger den och limmas. Så jag har inte fått upp den nya fina fyrkantiga slöjan ännu, men det är på gång.

  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Tänk att hitta ett sånt fynd! Låt den vara som den är, tycker jag med! Den blir snygg på din farstubro!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken fin kälke och vad trevligt att göra ett sådant fint fynd hemma. Det är ju det bästa och billigaste! Jag tycker att det hade varit fint med ett grovt linnetyg eller gjuteväv. Tycker att det ser lite sommrigt ut med det tyget som är nu. Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!