onsdag 14 november 2012

Tre av samma räcker, för världens barn..


 
 Fyra gånger har jag varit gravid och.. Jag lovar varenda gång har jag önskat att det skulle bli en flicka. ( konstigt Va!) Nu blev det ju inte så och det är jag väldigt glad för på sätt och vis så klart. Även om jag gladeligen hade tagit emot en dotter. 
Låt mig nu få presentera mina tre underbara söner. Dom tre musketörerna eller Alla goda ting är tre, vad sägs om Tre kronor eller.. Tre av samma räcker? 
Den fjärde graviditeten blev det tyvär ingenting av.. Alla mina tre pojkar  är stöpta i en och samma form men ack så olika ändå. Vad jag vill säga med detta inlägg är att dessa pojkar som berikar mitt liv, har gett mig så ofantligt mycket glädje och massor med kärlek men faktiskt en hel del sorg också.. Det vet väl alla föräldrar att livet inte är så himla lätt som mamma eller pappa alla gånger. 
 
Idag vill jag hylla dem, dels för att jag älskar dom mest av allt på jorden och jag tror och hoppas att det är ömsesidigt. Men också för att dom är så väldigt trevliga och artiga, dom är också så smarta och belevade. Dom klarar sig bra här på jorden och dom berikar mitt liv. Dom skapar referenser och jämförelser, dom är helt enkelt en del av oss själva.
Med detta vill jag skänka en tanke till världens barn. Glöm aldrig att det finns sååå många barn där ute som behöver just vår hjälp. Vi kan göra skillnad. Vi är en stor, stor del av deras framtid.
10 kommentarer:

 1. Så fint skrivet så jag blir tårögd.... och så sant...
  Var stolt och glad över dina fina pojkar Pia!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Så fint du beskriver dina barn! Jag har också tre av samma sort... och jag fick flickorna! Underbara stabila töser med fötterna på jorden och alla tre har underbara familjer! Jag önskade förstås att det skulle komma en pojke till slut, men nej, jag fick nöja mej med mina fina flickor som jag aldrig i världen skulle vilja byta ut!

  Vi är världsföräldrar... en helt naturlig sak, alla kan göra något lite!

  Kram och grattis till fina pojkarna!
  Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Klart jag hänger med på en stor KRAM till alla världens barn och en extra tanke i dag!
  Underbart Inlägg skrivet av en lika underbar mamma om sina barn.
  Kram och vink från mig.

  SvaraRadera
 4. Så fina och härliga ord ! Ha en härlig dag

  SvaraRadera
 5. Härligt inlägg :-)
  Barnen är det absolut bästa vi gjort !!!!
  Å att nu få njuta av barnbarn ...att se ens barn såååå lyckliga som när de själva blir föräldrar smäller minst lika högt :-)
  ha en fin dag med dina fina söner .
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 6. Vilka fina söner du har! Dom ser riktigt rara ut och har fina blickar, dom förstår jag att du är stolt över, med all rätta!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Så fint du skriver, hoppas att de läser detta inlägg!
  Själv fick jag som jag önskade, även om det tog många år av sorger och bedrövelser... och så har vi ett fadderbarn också, det känns bra att kunna hjälpa till på något sätt.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Vilket fint inlägg, det gjorde intryck på mig/Kram Lussan

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!