fredag 20 juli 2012

Grillpaty..

Solen sken i morse och jag och maken smidde planer inför kvällens grillparty. Det är verkligen roligt när alla familjemedlemmar samlas och har det lite trevligt runt grillen. En kväll i solen tänkte vi och fixade poolbar, hängde upp flaggspel, fnissade och kände karibiska fläktar...Tog en drink, jammade runt och hade det mysigt.  Tropical fruitsallad till efterrätt och färgglad potatissallad till grillat kött med majs.  Lite cool musik på ... det rätta gunget och så händer det... Ösregn, åska och dunder.
Vi gjorde ett gott
försök i alla fall.
Har ni haft en bra fredag?

5 kommentarer:

 1. Här öppnade sig himlen men det slutade så att vi kunde grilla. Fast vi satt inomhus för säkerhets skull! Hur gick det för er?
  Ska bli så kul att ses nästa vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Precis som här då! Fast vi skulle "bara" grilla...

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Ja, verkligen, ett gott försök och fina bilder blev det av det också och så är det ju så svenskt med åska och dunder när man fixat och donat. Är det kanske det som är charmen med vårt land?
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Ja du Pia, det är inte lätt med detta förrädiska väder som hittar på så många spratt...Men så fint du gjort!!! Tycker mig läsa mellan raderna att du inte är allt för ledsen. Vilka vackra bilder du hann med att ta!
  Vi satt inlindade i filtar och skakade tänder på vår altan.
  Må gott och ha det så bra.
  Vink Vink

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!