onsdag 14 mars 2012

Min stil.

Min Stil är temat på Fabriken.
Vad min stil kallas vet jag faktiskt inte, men det är en blandning av Romantic Prairie Style och skandinavisk stil,
lite vintage-touch också.
Det mörka träslagen var jag väldigt förtjust i ett tag men nu, nja några småmöbler får hänga med och blir rätt bra till vitt, rotting, gröna växter och massor av ljus från stora fönster.

Mattor från Konico, jag har valt chobi både i vardagsrummet och i hallen. En känsla av solblekt på något sätt. Huset som är en före detta sommarstuga byggd på 60-talet har ingen riktig själ. Svårt att hitta en stil som matchar en 60-talsstuga ombyggd på 80-talet och rustad år 2000.

 Älskar tegel, bränd lera och ved tillsammans.

I hallen som ligger i den mörka delen av huset är det det vita som dominerar. Lite guld och varmt brunröda inslag här och där.
Romantisk stil i sovrummet med vita sängmöbler.  
Färgklickar i form av plädar och kuddar. Även i köket finns det lite mörka träslag, bänkskivor i valnöt och jag fortsätter med vitt och en accentfärg till det
beroende på årstid.
Nu är det rosa som gäller.
Blandar gärna med lite metall som silver t.ex . Min kärlek till det gamla blandas med det nya och i husets hjärta ska det vara puls!5 kommentarer:

 1. Så fint, det är verkligen du, Pia! Älskar också tegel, lyckliga du som har lite av den varan!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Bilderna från ditt hem visar värme och personlig stil - jättemysigt!
  Här hemma har jag några rum som jag inte är så nöjd med. Jag har en stor hall där en av tv-apparaterna står och där alla vill se på tv. Det mest använda rummet faktiskt och där står en kamin också, som vi använder flitigt.
  Där skulle jag vilja göra om, men jag vet inte riktigt hur. Det är 7 dörrar med ytterdörren!!! Lite svårmöblerat, så det blir nog till att köpa nytt möblemang istället och ställa på samma ställe. Huvudsaken är att det blir lite förändring.
  Ha det fint och kram!

  SvaraRadera
 3. Tjingeling Pia, nu tittar jag in i Hem ljuva Hem och det må jag säga att du har!!!
  Hoppas att allt är väl med dig, vi tar väl en kopp kaffe på trappan...*fniss*...
  Kram och vink från mig i solen.

  SvaraRadera
 4. Varmt välkommen till Knorkan.se ♥ Presenter och heminredning för det lantliga hemmet.

  SvaraRadera
 5. Roligt att se! Tycker speciellt om bilden med ved och tegel. Det är något visst med att ha ved inomhus. Grottmänniskan inom en kanske det är som vaknar? Trevligt är det hur som helst.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!