torsdag 23 mars 2017

Räkmacka, brand och positivt tänkande.


Skaldjur det är gott det. Eftersom jag tycker lite synd om mig själv som är krasslig mest hela tiden så bjöd jag mig själv på en räkmacka igår. Tänkte att det kanske skulle muntra upp mig lite. 

Vaknade i dag med värsta nackspärren förutom feber, förkylning och magont och tyckte ännu mer synd om mig själv. Sedan hörde jag att kompisarnas lada hade brunnit ner i natt. Tänkte på att samma kompisar även råkat ut för blixtnedslag på 17 kor för några år sedan. Jisses då är väl lite snuva och feber ingenting att deppa för. Näe fy farao, stackars dom. 


Livet är minsann inte att glida runt på en räkmacka alla gånger. Men att äta en då och då är ju helt OK. Nu kör vi torsdag och ser ljust på saker och ting. Positivt tänkande och sånt ni vet.
4 kommentarer:

 1. Ja ALLT är relativt i livet! Både med lador, London och räkmackor...
  Jobbigt att du inte blir pigg och frisk nu, förkylningar har jag klarat med nässelpulver (smakar urk), magen med Probimage och Proviva i mängder och ja sen har jag tröttheten då, mer järn kanske...
  Nåja, idag njuter vi av solen Pia!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Allt är ju relativt och så kommer det alltid att vara... En del saker som verkar "futtiga" för någon är "stora bekymmer" för andra.
  Den där räkmackan.. den hade då gärna fått glida ner i min mage! WOW!
  Krya på dig! Jag känner mig betydligt bättre efter all soff-vila :)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Räkmackan ser god ut! Men fy stackars dina vänner som råkar ut för såna hemskheter!
  Men visst får man oja sig över mindre saker med, livet är ju både stort och smått, och en förkylning kan däcka en! Hur är det med din hälsporre förresten? Jag har tagit mig en promenad nu, tre dar i rad, för att kolla av hur det funkar, men visst gör det ont nu på kvällen... trist, vill kunna komma igång med min prommisar nu!

  Krya på dig!
  Gunilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!