tisdag 14 mars 2017

Där jag pudrar näsan.


Jag har fixat lite, ändrat med enkla medel. Det behövs så lite för att det ska kännas nytt och annorlunda.

 Flyttat runt på saker som jag redan har.  Plockat fram små turkosa detaljer och rensat lite. Konstigt att jag spar på slattar och skvättar. De står ju bara och tar plats i skåpet. Nej släng med en gång får bli min nya badrumsslogan.

Frottén köpte jag i höstas på vår Skåneresa. Jag hade glömt att packa ner handdukar. Så kan det gå. Eftersom vi har turkost i husvagnen så tänkte jag väl att dom skulle få hänga där sedan. Nu får dom vara här ett tag. Plåtskylten har jag köpt på Humlebo. Där finns det så mycket fint. Har ni vägarna förbi eller i närheten så missa inte att kika in där. Kakeldekoren köpte jag här.


Jag skulle verkligen behöva en bra spegel här inne, varför inte en sådan här lyxig sak. Fniss! Önska kan man ju.

AVRIL - White with rivets makeup mirror

 Jag ser lite dåligt och ljuset är inte det bästa här inne. Fast jag tror inte jag skulle kosta på mig en sådan. Får helt enkelt köpa en starkare lampa. Japp så får det bli. Nu väntar duschen på mig. Ha en härlig tisdag hörrni!


1 kommentar:

  1. Vad fint du piffat! Gillar kakeldekoren, vilket enkelt sätt att förnya badrummet, perfekt! Jättefin spegel du tittat på också. Det är ju viktigt att ha en bra belysning i badrummet. Jag kan tipsa om att köpa en vanlig spegel och att sätta ljusramper kring, här kan du se hur jag gjorde i gästrummet;
    http://ahousewithaview-aka.blogspot.se/2013/02/tradetaljer-till-en-svartvit-inredning.html

    Kramar aka

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!