söndag 19 februari 2017

Ändrade planer

Det som jag hade tänkt göra idag var att packa ner lite matsäck, kaffe och pimpelspö och dra ut på isen och fiska lite. 
Bildresultat för isborr
Nej jag gillar inte att fiska/pimpla men tänkte att det kunde vara lite mysigt. Göra något utöver det vanliga liksom. Njuta av solen och friskluft. Kanske dragit upp några abborrar och smilat stort. Ni ser väl vilka härliga bilder det hade blivit inne i huvudet? 


Nej så blev det inte eftersom jag vaknade knallförkyld igen och med en härlig huvudvärk. Nopp, men det blev lite annat gjort istället som att åka till jobbet och montera ihop en kub. Jag formligen vräkte i mig en pizza också med fyra sorters ost på. Bara ost. Guuud så gott. Tänk att de hade glutenfri pizza va. 

Sedan har jag mest varit på uselt humör av olika anledningar. Tänk så konstigt det kan bli. Några onödiga sagda ord som sved till i hjärtat hos alla inblandade. Men ibland måste jag bara få säga hur jag känner och tycker. Fick betala ett högt pris för det tyvärr.

Sitter här på kontoret och blir lite glad över ljuset och pelargonerna som åtminstone ser friska och lyckliga ut. För glad vill jag vara så mycket det går. Att sitta och mysa i soffan och titta på tv är ganska så trevligt det med.

2 kommentarer:

  1. Det är ju inte alltid det blir som planerat och förkylningar kan verkligen sätta käppar i hjulen.
    Hoppas att du kryar på dig snabbt. Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  2. Krya på dig, lite soffhäng är inte fel det heller.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!