måndag 9 januari 2017

Rent hus.

Ledig dag på schemat. Den har ägnats åt städning. Jag har ledsnat lite på att städa faktiskt. Jag brukar tycka om att röja och fixa så det blir fint. Nu för tiden blir jag mest trött, sur och irriterad. Känns som en evighetsmaskin damm, smulor och smuts överallt. Man kan ju undra vart det kommer ifrån. 
stada
Tre vuxna som knappt rör sig i hemmet förutom när det är matlagning eller vedhämtning förstås. Nu är det gjort för den här gången, ja nästan för jag orkade inte ta kontoret så där noga som jag tänkt, inte biblioteket heller så det får bli en annan dag. Kan jag ha drabbats av latmask tro? Man vet ju aldrig.
Pia Gustafsson

5 kommentarer:

 1. Nej inte latmask! Jag läste nånstans för ett tag sedan att tvättmedelstillverkare tagit bort någon substans i tvätt medlen vilket gör att alla textilier dammar mycket mer nu än tidigare. ( har inget belägg för sanningen i detta men tänker på det när jag samlar ihop våra dammråttor.

  SvaraRadera
 2. Nej, någon latmask tror jag inte du har drabbats av, städning är inte _alltid_ det roligaste man kan företa sig... Jag tror du har en liten dipp bara...

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Städning är ett nödvändigt ont, man överlämnar städet till en annan dag och när den dagen infinner sig så har man ingen lust då heller, hi hi hi . . .
  Jag brukar sjunga veckodagssången, måndag gör jag ingen . . . tisdag ser jag mig omkring . . . onsdag går jag ut och vankar . . . torsdag sitter jag i tankar . .. o.s.v.
  Den som gjorden den visan gillade nog inte heller att städa.
  Ja vem i hela friden är det som smutsar ner hemmet . . .
  Lycka till när andan faller på, 'fniss'
  Eva

  SvaraRadera
 4. Latmasksmittan tror jag inte på ett dyft, snarare trötthet. Det är faktiskt ok att vara trött när ljuset nästan helt saknas.
  Hoppas du hittar din ork i någon gömma. Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Ha ha känner igen mig i det där EVIGHETSJOBBET (obetalt är det också!)...kan det vara katten och jag som skräpar till det så jämt? Förmodligen...
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!