torsdag 19 januari 2017

En doft av garlic,

I kväll så var det spenatsoppa på menyn. Jag kokade ihop den enligt konstens alla regler och så var det toppingen. Hmm fetaost. Visst låg det en bit kvar i kylen? 

Jo så var det och jag smulade gladeligen över den i soppan. Blääääh! Den var sur, gammal och äcklig. Hela portionen åkte rätt ner i slasken. Ok jag var inte så hungrig, ja inte just då men sen. Maken var på möte så jag brassade på några champinjoner, lite tomat och så hackade jag i vitlök.
 
Woow så gott! 
(han är typ allergisk mot vitlök påstår han) Hällde den heta röran ovanpå lite vanlig ost kryddade med oregano, basilika och vips var jag i pizzahimlen fast utan botten.

  Jag ber om ursäkt till mina kollegor och andra som ska vara nära mig i morgon. Så kan det gå liksom. Men gott är det. Med lite vitlök då och då.
💗



Pia Gustafsson

7 kommentarer:

  1. Så trist med sur ost... :(
    Vitlök använder vi rätt ofta nu, när vi äter mycket vegetariskt. Stackars mina kolleger, det har jag ju inte tänkt på ;)
    Kram och trevlig helg till dig!
    /Maria

    SvaraRadera
  2. Din räddning lät ju mycket godare. Kanske lite bra att osten inte var bra haha. Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Din räddning lät ju mycket godare. Kanske lite bra att osten inte var bra haha. Kram Anette

    SvaraRadera
  4. Å vilken god blandning! Jag såg på en annan blogg att man mixat en påse färsk bladspenat, vitlök, körsbärstomater, pinjenötter och flingsalt som man sedan stekt i olivolja snabbt och sedan ätit med en bit kycklinbröst. Smarrigt och nyttigt.

    Ha en toppenfin fredag!

    Kram, Anneli i Dalarna

    SvaraRadera
  5. Jag älskar vitlök nu. Var mer skeptisk till den när jag var yngre.
    Kram mamma c

    SvaraRadera
  6. Vad vore livet utan vitlök? Allt, ja nästan allt, blir godare med vitlök!

    Trevlig helg!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  7. Ibland snor jag ihop nåt av det som finns i kylen och faktiskt blir det jättegott för det mesta. Champinjoner, tomat och vitlök gillar jag så det är klart att det blev gott. Smart med pizza utan botten. Jag äter inget bröd just nu och då är det bra med lite tips, tack för det!
    Trevlig helg!
    Kram, Ann

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!