tag:blogger.com,1999:blog-3728821642728003298.post5177359412375951373..comments2024-01-06T19:33:33.681+01:00Comments on Hem ljuva hem: En doft av garlic,Villa Ryttarängenhttp://www.blogger.com/profile/03090754146482884035noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3728821642728003298.post-15684243256800786162017-01-20T12:19:59.514+01:002017-01-20T12:19:59.514+01:00Ibland snor jag ihop nåt av det som finns i kylen ...Ibland snor jag ihop nåt av det som finns i kylen och faktiskt blir det jättegott för det mesta. Champinjoner, tomat och vitlök gillar jag så det är klart att det blev gott. Smart med pizza utan botten. Jag äter inget bröd just nu och då är det bra med lite tips, tack för det!<br />Trevlig helg!<br />Kram, AnnErikslundslivhttps://www.blogger.com/profile/06764360833187029773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3728821642728003298.post-71663020512879379492017-01-20T09:11:27.549+01:002017-01-20T09:11:27.549+01:00Vad vore livet utan vitlök? Allt, ja nästan allt, ...Vad vore livet utan vitlök? Allt, ja nästan allt, blir godare med vitlök!<br /><br />Trevlig helg!<br />Kramar från Eva-MariSolstrimmorhttps://www.blogger.com/profile/15044371433332607746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3728821642728003298.post-76293429854135325012017-01-20T08:24:42.377+01:002017-01-20T08:24:42.377+01:00Jag älskar vitlök nu. Var mer skeptisk till den nä...Jag älskar vitlök nu. Var mer skeptisk till den när jag var yngre.<br />Kram mamma c Mamma Chttps://www.blogger.com/profile/13432188391606309363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3728821642728003298.post-32499386055570184162017-01-20T06:40:42.480+01:002017-01-20T06:40:42.480+01:00Å vilken god blandning! Jag såg på en annan blogg ...Å vilken god blandning! Jag såg på en annan blogg att man mixat en påse färsk bladspenat, vitlök, körsbärstomater, pinjenötter och flingsalt som man sedan stekt i olivolja snabbt och sedan ätit med en bit kycklinbröst. Smarrigt och nyttigt. <br /><br />Ha en toppenfin fredag! <br /><br />Kram, Anneli i DalarnaFrån Glam till Dammhttps://www.blogger.com/profile/16130274432725867425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3728821642728003298.post-80177305877014461402017-01-19T22:28:07.407+01:002017-01-19T22:28:07.407+01:00Din räddning lät ju mycket godare. Kanske lite bra...Din räddning lät ju mycket godare. Kanske lite bra att osten inte var bra haha. Kram Anette anettanhttps://www.blogger.com/profile/00842575327555585837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3728821642728003298.post-23818181517531290292017-01-19T22:28:01.438+01:002017-01-19T22:28:01.438+01:00Din räddning lät ju mycket godare. Kanske lite bra...Din räddning lät ju mycket godare. Kanske lite bra att osten inte var bra haha. Kram Anette anettanhttps://www.blogger.com/profile/00842575327555585837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3728821642728003298.post-24478873673927059972017-01-19T21:32:00.280+01:002017-01-19T21:32:00.280+01:00Så trist med sur ost... :(
Vitlök använder vi rätt...Så trist med sur ost... :(<br />Vitlök använder vi rätt ofta nu, när vi äter mycket vegetariskt. Stackars mina kolleger, det har jag ju inte tänkt på ;)<br />Kram och trevlig helg till dig!<br />/MariaMaria - Wikers Livhttps://www.blogger.com/profile/09123257813117519373noreply@blogger.com