torsdag 22 december 2016

Som en klubbad säl.

Något hände med mig i går. Jag svämmade över i känslor, tappade helt kontrollen och så kom jag till insikt i vissa frågor och funderingar jag haft om frågor i vardagen.

 Landade med allt detta i bastun med bästa livskamraten och vaknade helt slut i morse. En stund på jobbet med förväntansfulla och en skara tokspända ungar gjorde inte saken bättre. Oj så mycket spänningar det finns runt denna högtid. Efter jobbet hastade jag runt lite och letade senapsfrö och nötter bland en massa andra julshoppare. 

Folk pratar stressigt rakt ut i luften på varuhuset i hopp om att någon ska svara och hjälpa till. Snälla var finns gelatinbladen, dom borde ju ligga här. Eller Jag sa ju det jag sa det jag vet att jag skrev det till och med. Folk grälar öppet på ett varuhus. Men vad händer? 
Nu ska jag vara ledig ett tag, ta det lugnt och mysa med familjen och släkten. I morgon blir det städning (bara det allra, allra nödvändigaste) och så några små sista inköp av julgåvor. Snart krypa ner i nybäddad och gosig säng. Som en klubbad säl.

 Pia Gustafsson


7 kommentarer:

 1. Ja det är mycket stress kring denna högtid, och många som mår dåligt... trist att det blivit så. Det borde ju vara mysigt o friffullt, även "resan" fram till jul...
  kram o ta hand om dig!

  SvaraRadera
 2. Härligt att vara ledig :-) Nu blir jag allt lite avis, nybäddad säng :o så skönt det vore.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Nog är det mycket stress som man upplever runt omkring sig just nu. Konstigt att inte alla kan förstå att det blir Jul i alla fall.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Skönt att krypa ner i en renbäddad säng efter all stress. Det är nog bland det mysigaste som finns. En riktigt God Jul önskar jag dig!! Kram Annika

  SvaraRadera
 5. God jul till dig med.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. Inte ska man stressa över julen! Det minsta lilla julfirande blir bra det också!
  God jul önskar jag dig!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 7. Julefrid till dig och en mysig helg!
  Varm julkram från Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!