tisdag 13 december 2016

Luciamood.

Har tagit sovmorgon idag. Ovanligt när det gäller mig kan jag säga. Jag vaknade tidigt och klev upp, tände en brasa och drack lite citronvatten. Sedan kom jag på att det var lucia och så blev jag lite sorgsen. 

Saknar tiden med småbarn i huset särskilt när det är traditioner som ska firas. Jag trippade in till maken med lite vatten och en Alvedon. Krasslig stackaren, men sjöng det gjorde jag inte. Hade inget glitter i håret heller för den delen. 

Jag struntade i att sätta på tv:n utan kröp ner igen och somnade om. Sov jättelänge! Konstigt det där med traditioner Är det bara jag som bryr mig här hemma? Jag vill inte tjafsa så jag gör det bästa bara, plockar fram tomtar och ska se till att det blir lite luciafika i kväll. Men jobbet då kanske några tänker. Nej jag jobbar eftermiddag och bad om det faktiskt. Orkar inte tjuta så där offentligt ni vet. Pinsamt!
Fast nu kommer en positiv sak. Jag fyndade äntligen stövlar för halva priset. Jippie! 
Ellos Shoes Stövel Billie i bikermodell varmfodrad
 Snygga va? Blev så himla glad när vidden i skaften passade mina vader. Kram alla och ha en riktigt trevlig Luciadag. 
Pia Gustafsson 

3 kommentarer:

 1. Åhh så trist att bli sorgsen av Luciatraditionerna.
  Själv blir jag glad, även om jag saknar att få se och höra barnen i luciatågen. Det spelas så mycket annan fin luciamusik på radion och tv ändå, jag bara älskar all den vackra sången och musiken.
  Snygga stövlar.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Så fina stövlar du hittat. Ha en fin kväll.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. kanonsnygga stövlar! Bra köp!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!